Χαλάρωση στο λαιμό και στο ντεκολτέ

Το πρόσωπό μας το φροντίζουμε, το λαιμό και το ντεκολτέ όμως τα ξεχνάμε. Πόσες από μας θυμόμαστε να βάλουμε αντηλιακό στο λαιμό μας; Αλλά ούτε και τις κρέμες που βάζουμε στο πρόσωπό μας τις βάζουμε και στο λαιμό μας. Το αποτέλεσμα αυτής της παραμελημένης φροντίδας είναι να δέχεται ο λαιμός όλη του τη ζωή, τις συνέπειες των ελεύθερων ριζών που καταστρέφουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη σε αυτή την περιοχή που είναι τόσο λεπτή και «εύθραυστη»

Επίσης, εκτός από τους εξωτερικούς παράγοντες που γερνούν την περιοχή του λαιμού, που είναι το κάπνισμα, ο ήλιος κ.τ.λ. υπάρχει σε πολλές γυναίκες και η κληρονομικότητα. Έτσι, ενώ το πρόσωπο δείχνει λαμπερό και νεανικό, ο λαιμός δείχνει την πραγματική ηλικία της γυναίκας με ρυτίδες και χαλάρωση… Είναι λοιπόν αλήθεια ότι δεν υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αντιμετωπίσουν την χαλάρωση στον λαιμό και το ντεκολτέ, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να καταφεύγουν συνήθως στην επίπονη και δύσκολη λύση του χειρουργείου. Όχι όμως πια! Δύο μέθοδοι των Medi Cosmetic, εγγυώνται θεαματικά αποτελέσμα αναίμακτου lifting, ακόμα και σε αυτό το δύσκολο σημείο!

Για περιπτώσεις μεγάλης χαλάρωσης

Η μέθοδος POWER LIFT ανήκει στη γενιά της κοσμητικής αισθητικής, που επεμβαίνει στους ιστούς με τη βοήθεια των υπερήχων και παράγει κολλαγόνο στα σημεία που δεν υπάρχει αρκετό και δυναμώνει το δέρμα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο γιατρός παρακολουθεί στο μόνιτορ την περιοχή, έτσι ώστε να στοχεύει στα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση και πετυχαίνει σωστή κατανομή θερμότητας και ανάπλασης των κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι ομοιογενές και δημιουργείται ανόρθωση του δέρματος και εξάλειψη των ρυτίδων. Μεγάλο ρόλο παίζουν οι κινήσεις που κάνει ο γιατρός κατά την εφαρμογή, ώστε να πετύχουμε θεαματική ανόρθωση, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που συμβαδίζει με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Για περιπτώσεις πιο ήπιας χαλάρωσης και πρόληψης

Σε περιπτώσεις πιο ήπιας χαλάρωσης, αλλά και για πρόληψη ή συντήρηση του αποτελέσματος, υπάρχει η μέθοδος της Ραδιοανάπλασης, η οποία βασίζεται στη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων οι οποίες προκαλούν τη σύσφιξη και την αναδόμηση του δέρματος.

Δημιουργείται ουσιαστικά μια θερμική διέγερση και αναγκάζει τον οργανισμό μας να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου, η οποία με τα χρόνια έχει μειωθεί. Έτσι αναδομείται το κολλαγόνο και η ελαστίνη, κάτι που είναι αδύνατον να γίνει από μόνο του από τον οργανισμό μας, χωρίς όμως τη χρήση κάποιας χημικής ουσίας. Ο ίδιος ο οργανισμός μας κινητοποιείται για να παράξει τα στοιχεία που του λείπουν, ώστε να βελτιώσει την όψη του λαιμού και του ντεκολτέ.

Πείτε όχι στο νυστέρι. Πείτε ναι στις ιατρικές εξελίξεις! Ανεξάρτητα από το μέγεθος της χαλάρωσης στον λαιμό ή το ντεκολτέ, τα Medi Cosmetic έχουν τις λύσεις. Γνωρίστε τις.