Χάσε τα κιλά και κράτησέ τα μακριά!

Πρέπει να χάσουμε κάποια κιλά… και δεν είναι και λίγα. Ο χειμώνας που περνάει μαζί με τις γιορτές του και τα μεγάλα του φαγοπότια, μας έκανε να ξεφύγουμε και τώρα, η εικόνα μας στον καθρέφτη δεν μας αρέσει καθόλου. Όλοι ξέρουμε καλά, ότι η μάχη εναντίον των περιττών κιλών δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά! Πολλές φορές νομίζουμε ότι την κερδίσαμε, όμως κοιτώντας τη ζυγαριά, διαπιστώνουμε ότι δεν καταφέραμε και πολλά πράγματα.

Από την άλλη, ίσως μας πιάνει απελπισία διαβάζοντας τις προτεινόμενες δίαιτες των περιοδικών. Το να λιμοκτονούμε για ένα διάστημα, δεν μας εξασφαλίζει ένα καλό σώμα και το μόνο που μπορούμε να καταφέρουμε με τις εξαντλητικές δίαιτες είναι να καταστρέψουμε τον μεταβολισμό μας.

Προκειμένου λοιπόν να χάνουμε τον χρόνο μας με προσωρινές λύσεις, που δεν καταλήγουν πουθενά, οφείλουμε να ακολουθήσουμε μια αποτελεσματική μέθοδο! Αρκεί να δούμε πού πραγματικά βρίσκεται το πρόβλημά μας… Μας ταλαιπωρεί το τοπικό πάχος, που συγκεντρώνεται στην κοιλίτσα και τα «ψωμάκια» ή μας ανησυχεί το πώς θα χάσουμε πολλά κιλά από όλο το σώμα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά;

Υπάρχουν δύο θαυμάσιες θεραπείες που ελαχιστοποιούν το πρόβλημα των περιττών κιλών.

Το ολικό πάχος…
Η μία είναι το Potere 4D, που έρχεται κατευθείαν από την Ιταλία, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ολικού αδυνατίσματος και λειτουργεί ως εξής. Το μηχάνημα αυτό, στα χέρια του κατάλληλα εκπαιδευμένου επιστημονικού συνεργάτη, έχει 4 δράσεις! Πρώτα σπάει τα λιποκύτταρα, έπειτα τα αδειάζει, στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το υπάρχον λίπος στο σώμα και τέλος σμιλεύει τη σιλουέτα. Και όλα αυτά με 10.000 πιέσεις ανά δευτερόλεπτο!
Μέχρι σήμερα, για να πετύχει κανείς μία τετραπλή δράση, θα χρειαζόταν 2 ή 3 διαφορετικά μηχανήματα. Πλέον, το Potere 4D δίνει τη λύση, αναίμακτα και ανώδυνα, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, που μπορούν να προσφέρουν απώλεια κιλών, από 7-20 κιλά!

Το τοπικό πάχος…
Χάσατε τα κιλά, αλλά κάποια σημεία δείχνουν να επιμένουν; Εδώ επεμβαίνει η δεύτερη θεραπεία, η λεγόμενη Σονόλυση 3D, η οποία ολοκληρώνει το έργο! Η μέθοδος αυτή χτυπάει τα λιποκύτταρα τρισδιάστατα, δηλαδή απ’ όλες τις πλευρές τους, με τη χρήση των υπερήχων. Ενώ λοιπόν η πρώτη θεραπεία, δουλεύει μέσα στην περίπου μισή ώρα που διαρκεί η συνεδρία όλο το σώμα, η Σονόλυση 3D επικεντρώνεται στον ίδιο χρόνο σε ένα και μόνο σημείο του σώματος, για παράδειγμα στην κοιλιά. Έτσι, έχουμε στοχευμένη δράση στο προβληματικό σημείο.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο μεθόδων, δίνει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος και αναδόμησης του σώματος. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε αμέσως, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Η Medi Cosmetic, που έχει φέρει αυτές τις δύο θεραπείες αποκλειστικά στην Ελλάδα, θα μας βοηθήσει και αυτή τη φορά να καμαρώνουμε μπροστά στον καθρέφτη!