Χάστε το τοπικό πάχος, με τον πιο “δροσερό” τρόπο!

Πώς θα προλάβετε να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος πριν το καλοκαίρι με τρόπο δροσερό;

Τι και αν το καλοκαίρι έχει αρχίσει σιγά σιγά; Προλαβαίνετε ακόμα να καταπολεμήσετε άμεσα το τοπικό πάχος, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, πριν την άδεια των καλοκαιρινών διακοπών! Σας ενοχλεί η κοιλίτσα ή τα ψωμάκια και σκέφτεστε πώς θα φορέσετε το μαγιό και τα καλοκαιρινά ρούχα; Ήρθε η ώρα να αποκαλύψτε τον πιο ανανεωμένο εαυτό σας, με τη βοήθεια της πρωτοποριακής μεθόδου MEDI COOL!

Πώς λειτουργεί;
Με τη μέθοδο Medi Cool μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στοχευμένες περιοχές, όπου σωρεύεται το λίπος, όπως κοιλιά, γλουτούς, ψωμάκια, μπράτσα κ.α. Η μέθοδος συνίσταται στην εφαρμογή ισχυρής ψύξης στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο ή μελανιές, αλλά αντιθέτως με ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς!

Σε ποιους απευθύνεται;
Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο, για εκείνους που θέλουν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος. Να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα!

Τι αποτελέσματα να περιμένω;
Μετά από κάθε συνεδρία, τα αποτελέσματα γίνονται ολοένα και πιο ορατά. Η περιφέρεια της μέσης μειώνεται, τα ψωμάκια συρρικνώνονται και οι γλουτοί σμιλεύονται. Επίσης, η μέθοδος Medi Cool έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα, αφού ενισχύεται η αιμάτωση της περιοχής και βελτιώνεται αισθητά ο δερματικός τόνος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα αποτελέσματα είναι ορατά, ενώ απαιτούνται μόλις ελάχιστες συνεδρίες, για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα!