Διαχρονική Ομορφιά… Αποκτήστε ονειρεμένο πρόσωπο.

Ο χρόνος περνάει και η σωστή λειτουργία των κυττάρων μας, σιγά σιγά χάνει την ισορροπία της με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται στο πρόσωπό μας η χαλάρωση και κατά συνέπεια οι ρυτίδες… Δε χρειάζεται όμως πια να ζηλεύουμε το φρέσκο, αλαβάστρινο πρόσωπο που βλέπουμε στις παλιές φωτογραφίες. Με τη δύναμη του DNA και των τεχνολογικών εξελίξεων μπορούμε να αποκτήσουμε διαχρονική ομορφιά.

Φαίνεται τελικά μετά από πολυάριθμες μελέτες ότι πολύ σημαντικό ρόλο στη γήρανση του προσώπου μας, παίζει μια ομάδα από ένζυμα τα λεγόμενα sirtuins που ελέγχουν τον τρόπο που κινείται ο μεταβολισμός. Η σταδιακή απώλεια των ενζύμων ευθύνεται για τη γήρανση των κυττάρων, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και οι ρυτίδες να διαγράφονται ολοένα και περισσότερο.

Η Ιατρική Κοσμετολογία όμως προχωράει, όπως και κάθε κλάδος της Ιατρικής άλλωστε. Έτσι, στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει τα ένζυμα αυτά που εξαφανίζονται σταδιακά από τον οργανισμό, δημιούργησε μια επαναστατική μέθοδο, την BCR, που επιδρά στα κύτταρα για να τα επαναφέρει στην νεανική τους κατάσταση.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία;
Η θεραπεία αυτή, γίνεται με την έγχυση των ενζύμων στο πρόσωπό μας, από έμπειρο γιατρό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιείται ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο που βασίζεται σε ειδική καλλυντική θεραπεία, ώστε η έγχυση των πολύτιμων σιρτουινών να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη, αφού η ουσία που εγχέεται είναι ήδη στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φόβος αποβολής της από τον οργανισμό.

Τα Sir2 που διεισδύουν στον οργανισμό μας, απορροφώνται άμεσα και βελτιώνουν γρήγορα και εντυπωσιακά την όψη του προσώπου, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μας. Αντίθετα, το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και κανείς δεν μπορεί να υποψιασθεί ότι έχει γίνει η παραμικρή επέμβαση στο δέρμα μας! Στα Medi Cosmetic, κάθε συνεδρία θεραπείας που κάνουμε διαρκεί μόνο 20-30 λεπτά και μετά από 3 ραντεβού αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα στην υφή, αλλά και στην όψη του προσώπου, αφού οι ρυτίδες λειαίνονται και το σχήμα του προσώπου επανέρχεται στη νεανική του κατάσταση, αποτέλεσμα που δεν μπορεί να πετύχει καμιά άλλη θεραπεία με τόσο φυσικό τρόπο και τόσο σύντομα.