Διώξε τα κιλά και τη χαλάρωση

Πώς θα επαναφέρεις το σώμα σου από την καθιστική ζωή, την έλλειψη αθλητικής δραστηριότητας και το κακό διατροφικό πρόγραμμα.

Λίγο η καθιστική ζωή, λίγο το χαλαρό πρόγραμμα διατροφής και η έλλειψη αθλητικής δραστηριότητας σε έχουν κάνει να μην ξέρεις πως να διαχειριστείς τα έξτρα κιλά, την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Πριν απογοητευτείς σκέψου πως μπορείς να κάνεις μια έξυπνη και πρακτική επιλογή. Άσε τους ειδικούς να σου αποδείξουν πως μπορείς γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία να μεταμορφώσεις τη σιλουέτα σου.

Όταν το πρόβλημα είναι διπλό και χαλάρωση και περιττά κιλά, μόνο η Σονόλυση 3D μπορεί να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γιατί; Η μέθοδος έχει σχεδιαστεί να αποδίδει τόσο σε στοχευμένες περιοχές με τοπικό λίπος όσο και σε μεγαλύτερες περιοχές για να εξαλείψει το πάχος. Οπότε με το ίδιο μηχάνημα πετυχαίνει διπλό στόχο: το λίπος από την κοιλιά, τους γλουτούς, τα ψωμάκια και τα μπράτσα φεύγει ενώ δουλεύει και το συνολικό λίπος που βρίσκεται εγκλωβισμένο στο σώμα. Έτσι, γίνεται «λιποαναρρόφηση» και σμίλευση ταυτόχρονα. Παράλληλα, η Σονόλυση 3D καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Με τους υπερήχους να εισχωρούν στο λιπώδη ιστό και να πραγματοποιούν διέγερση των ινοβλαστών ενεργοποιείται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, τα κύτταρα ανανεώνονται και ξαναβρίσκουν τη δομή τους με αποτέλεσμα να βλέπουμε μια λεία και σφιχτή επιδερμίδα, χωρίς την ακανόνιστη και πλαδαρή όψη που δίνει η κυτταρίτιδα.

Τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Σονόλυσης 3D:
Tα αποτελέσματα είναι μόνιμα αφού σε κάθε θεραπεία τα λιποκύτταρα συρρικνώνονται μέχρι να αποδομηθούν και να τα αποβάλλει ο οργανισμός. Δεν παραμένουν στο σώμα αποθήκες λίπους που θα ξαναγεμίσουν με τον καιρό. Αντίθετα οι λειτουργίες νεότητας των κυττάρων ενεργοποιούνται και βοηθούν το σώμα να μείνει νέο για χρόνια. Σε κάθε συνεδρία η ανταπόκριση του σώματος είναι άμεση και εμφανής. Το αποτέλεσμα στη σιλουέτα είναι συνολικό. Οι υπέρηχοι που εφαρμόζονται είναι σε ένταση τέτοια που δεν προκαλούν αίσθηση πόνου ή ενόχλησης και η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες.