Διώξτε δέκα χρόνια από το πρόσωπό σας!

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που από τη μία πλευρά θέλουμε να δείχνουμε φρέσκες και ανανεωμένες, από την άλλη όμως πλευρά δεν έχουμε πολύ χρόνο και χρήματα να διαθέσουμε… Αν επίσης ανήκουμε σε εκείνη τη μερίδα των ανθρώπων, που αποφεύγουν οτιδήποτε ενέσιμο και έντονα επεμβατικό, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αφού δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να σβήσουμε τα σημάδια που άφησε ο χρόνος στο πρόσωπό μας.

Όλα αυτά, μέχρι χθες! Γιατί σήμερα, μία πρωτοποριακή θεραπεία που εφαρμόζεται στα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, αντιμετωπίζει ταυτόχρονα τα 3 σημάδια που είτε φανερώνουν την ηλικία μας, είτε μας δείχνουν ακόμα μεγαλύτερες.

Πρόκειται για μία από τις πλέον ισχυρές θεραπείες, η οποία λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων για εντυπωσιακό lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς χρόνο ανάρρωσης!

Η μέθοδος, δρα με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να “χτίζει” ένα τρισδιάστατο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς “παγωμένο” βλέμμα και ακίνητο πρόσωπο, χάρη στην τεχνολογία Deep View, η οποία επιτρέπει στον γιατρό που το χειρίζεται να βλέπει με τεράστια ακρίβεια, σε ποια σημεία πρέπει να εφαρμόσει τους υπέρηχους. Με ανοδικές, προσχεδιασμένες κινήσεις, η τεχνολογία αιχμής του Power Lift, εγγυάται απόλυτη σύσφιξη και ανόρθωση σε ελάχιστες συνεδρίες, χωρίς τη χρήση κάποιας χημικής ουσίας.

Έτσι, μέσα σε μία συνεδρία και σε ένα πρόγραμμα, καταφέρνουμε να αντιμετωπίσουμε τη βλεφαρόπτωση και να “ανοίξουμε” το βλέμμα, να γεμίσουμε τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω, όσο ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου από τον ίδιο μας τον οργανισμό και να εξαφανίσουμε το αντιαισθητικό διπλοσάγονο!