Δυσχρωμίες προσώπου – Όσα θέλετε να ξέρετε!

Κηλίδες, πανάδες, φακίδες, δυσχρωμίες… Όπως και να τις ονομάσετε, το γεγονός είναι ένα! Το πρόσωπό σας, δεν έχει το ενιαίο “καθαρό” χρώμα που είχε πριν χρόνια. Ώρα να μάθουμε γιατί, αλλά και πώς θα επαναφέρουμε τη νεανική λάμψη.

Τι συμβαίνει στο πρόσωπό μου;
Τα βασικά αίτια που δημιουργούν τις δυσχρωμίες στο πρόσωπο, κατά κύριο λόγο είναι η ηλιακή ακτινοβολία, οι αλλαγές στο ορμονικό προφίλ της γυναίκας (πχ. μετά από μία εγκυμοσύνη), καθώς και κάποια τραύματα της επιδερμίδας. Ο πιο συνηθισμένος παράγοντας βέβαια που προκαλεί τις δυσχρωμίες είναι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία! Επίσης, οι γυναίκες τείνουν να ξεχνούν ότι όσο ευαίσθητο είναι το πρόσωπο, άλλο τόσο είναι και ο λαιμός ή το ντεκολτέ, καθώς και αυτά τα σημεία κινδυνεύουν από τη φωτογήρανση.
Ταυτόχρονα, σημαντικό ρόλο φαίνεται ότι παίζει και η κληρονομικότητα, αλλά και τα αντισυλληπτικά χάπια που περιέχουν οιστρογόνα και που διεγείρουν την μελανίνη.

Η πρόληψη
Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια! Το να αποφεύγουμε τον ήλιο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι και το να χρησιμοποιούμε αντηλιακό υψηλής προστασίας είναι απαραίτητα. Επίσης, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι και τον χειμώνα είναι απαραίτητο το αντηλιακό προσώπου! Επειδή δε βλέπουμε τον ήλιο, δε σημαίνει ότι δεν μας “βλέπει” και εκείνος… αφού οι βλαβερές ακτινοβολίες καταφέρνουν να μας επηρεάζουν, ακόμα και όταν έχει συννεφιά.

Οι διάφορες θεραπείες
Είναι γεγονός, ότι στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες θεραπείες. Από γιατροσόφια και σπιτικές συνταγές, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη φυσική ισορροπία του προσώπου, μέχρι λευκαντικές κρέμες με μειωμένη αποτελεσματικότητα. Μάλιστα, τα παλιότερα χρόνια, ήταν συνηθισμένη η εφαρμογή πολύ επεμβατικών μεθόδων δερμοαπόξεσης, που τελικά ενίσχυαν την ευαισθησία του δέρματος, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σταδιακά χειρότερες δυσχρωμίες από ό,τι πριν…
Όσο και αν βοηθά λοιπόν το makeup στην κάλυψή τους όμως, οι πανάδες και οι δυσχρωμίες δείχνουν να επιμένουν, με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να εμφανιστούμε χωρίς μακιγιάζ, ακόμα και στο γυμναστήριο!

Η θεραπεία των Medi Cosmetic
Ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αντιαισθητικούς λεκέδες, αλλά και να πετύχουμε αισθητή ανανέωση του προσώπου, είναι να εμπιστευτούμε τη μέθοδο FRAXMED. Η μέθοδος βασίζεται σε ένα κλασματικό νέας γενιάς laser, πολύ αποτελεσματικό για τις θεραπείες του προσώπου που απαιτούν δύναμη και ένταση, χωρίς να χρειάζεται χρόνος για την επούλωση των σημαδιών!
Το FRAXMED δρα επιλεκτικά στους ιστούς, ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και παράγει ινώδη ιστό ο οποίος χαρίζει σφριγηλότητα και ελαστικότητα, εξαλείφοντας τις πανάδες, τις κηλίδες, τα σημάδια που αφήνει ο ήλιος, ενώ μπορεί να εξαφανίσει ακόμα και τα δύσκολα σημάδια της ακμής.
Αμέσως μετά τη θεραπεία, πηγαίνουμε κανονικά στην εργασία μας, χωρίς να μας επηρεάζει σε τίποτα η θεραπεία, ενώ με τη διπλή δράση του FRAXMED πετυχαίνουμε μία συνολική ανανέωση της εικόνας του προσώπου, αλλά και βελτίωση του οβάλ, με τρόπο απόλυτα φυσικό!

Κηλίδες και πανάδες τέλος!

Ώρα να αναδείξετε το λαμπερό, νεανικό σας πρόσωπο, μόνο με λίγες συνεδρίες με το “θαυματουργό” FRAXMED!