Δυσκολεύεσαι να κλείσεις το αγαπημένο σου τζιν; Κούμπωσέ το με τη μέθοδο Σονόλυση 3D!

Έχεις καταχωνιασμένο στο πίσω μέρος της ντουλάπας, το αγαπημένο σου τζιν το οποίο δεν κουμπώνει πια;  Δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου και δεν σου αρέσει να “λιώνεις” στο γυμναστήριο και στη δίαιτα; Θέλεις να στοχεύσεις στις “προβληματικές” περιοχές, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και χωρίς κόπο; Ψάχνεις μία μη επεμβατική μέθοδο, που έχει τόσο άμεσο αποτέλεσμα στο τοπικό αδυνάτισμα, που σου επιτρέπει να κουμπώσεις το τζιν που δεν κούμπωνε πριν, μόλις μέσα σε μία συνεδρία;

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ανακάλυψε την τρισδιάστατη δράση στο ολικό αδυνάτισμα ή αλλιώς τη Σονόλυση 3D!

Πρόκειται για μία νέα τεχνολογία με διπλή δράση. Εφαρμόζεται στοχευμένα σε περιοχές που έχουν σωρευμένο λίπος, όπως γλουτούς, κοιλιά κ.α. και χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων, για να “χτυπήσει” τα λιποκύτταρα ταυτόχρονα από πολλές πλευρές και να αδειάσει το περιεχόμενό τους, όπως ακριβώς αδειάζει μία σακούλα με νερό! Έτσι, δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα που προκαλούν τοπικό πάχος, αλλά τα καταστρέφει εντελώς, χαρίζοντάς σου το σώμα που πάντα ονειρευόσουν!

Extra info: Δες πώς κουμπώνει το τζιν μέσα σε μία συνεδρία με Σονόλυση 3D, όπως παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά!