Ενέσεις λιποδιάλυσης: Τέλος στο τοπικό & ολικό πάχος!

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης αποτελούν τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να εξαφανίσετε τοπικό και ολικό πάχος! Τα Medi Cosmetic ως πρωτοπόροι στις θεραπείες ολικού και τοπικού αδυνατίσματος, προσφέρουν τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους για να χάσετε πόντους και κιλά χωρίς στερήσεις.

Τι είναι οι ενέσεις λιποδιάλυσης;

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης (ενέσιμη λιποδιάλυση) πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο η οποία στοχεύει στην εξάλειψη των συσσωρευμένων λιποκυττάρων σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Σε αντίθεση με τις στερητικές δίαιτες και την επίπονη εκγύμναση, η θεραπεία στοχεύει αποκλειστικά στον λιπώδη ιστό, καταπολεμώντας τον οριστικά.

Με βασικά συστατικά αυτά της φωσφατιδυλοχολίνης και του δεοξυχολικού οξέος, οι ενέσεις λιποδιάλυσης πραγματοποιούν αναίμακτα λιποαναρρόφηση στην περιοχή όπου εφαρμόζονται. Τα συστατικά αυτά διαθέτουν λιποδιαλυτική δράση. Εφαρμόζοντας τις ενέσεις στις προβληματικές περιοχές όπου το τοπικό πάχος τείνει να συσσωρεύεται, πραγματοποιείται καύση του λίπους μειώνοντας τον λιπώδη ιστό.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία;

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης εφαρμόζονται στα σημεία εκείνα του σώματος όπου το λίπος δείχνει να επιμένει και να συσσωρεύεται παρά την ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση. Τέτοια σημεία μπορεί να είναι:

  • οι μηροί
  • η κοιλιά
  • τα μπράτσα
  • οι γλουτοί και άλλα

Ενέσεις λιποδιάλυσης: Πονάει η διαδικασία;

Η μέθοδος της μη επεμβατικής ενέσιμης λιποδιάλυσης αποτελεί μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Για την εφαρμογή της δεν απαιτείται νάρκωση ενώ ο/η ασθενής δεν αισθάνεται πόνο. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά σε λίγες μόνο συνεδρίες. Κατά μέσο όρο συνιστώνται 3-5 συνεδρίες οι οποίες πραγματοποιούνται ανά 15-20 ημέρες, ενώ η διάρκεια της συνεδρίας ενέσεων λιποδιάλυσης δεν ξεπερνάει τα 20 λεπτά.

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης είναι δυνατό να συνδυαστούν και με άλλες συμβατικές μη χειρουργικές θεραπείες αδυνατίσματος που προσφέρουν τα Medi Cosmetic. Ο συνδυασμός των θεραπειών εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα εξάλειψης τοπικού και ολικού πάχους από τις προβληματικές περιοχές.

Έχουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα οι ενέσεις λιποδιάλυσης;

Η απάντηση είναι ναι! Η θεραπεία της ενέσιμης λιποδιάλυσης αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης του ανεπιθύμητου πάχους. Ανάμεσα στην πληθώρα των πλεονεκτημάτων που προσφέρει, ανήκει και η αμεσότητα στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες θα παρατηρήσετε τη μείωση του τοπικού πάχους μετρημένη σε πόντους και κιλά! Παράλληλα η φυσική ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης προκαλεί έντονη σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται χρήση ενέσεων λιποδιάλυσης;

Οι ενέσεις λιποδιάλυσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από το ανεπιθύμητο πάχος στο σώμα αλλά και στο πρόσωπό τους (περιοχή διπλοσάγονου). Η θεραπεία της ενέσιμης λιποδιάλυσης δεν ενδείκνυται σε ορισμένες περιπτώσεις ασθενών με ιστορικό κακοήθειας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, μεταλλικά προθέματα και άλλα. Η έμπειρη επιστημονική ομάδα των Medi Cosmetic θα σας ενημερώσει πλήρως σχετικά με τις αντενδείξεις της θεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέσεις λιποδιάλυσης και για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic.

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!