Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Το πρόσωπό σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος. Ένα υγιές και λαμπερό δέρμα αποτελεί σημαντικό στοιχείο ενός υπέροχου προσώπου. Η επένδυση στο δέρμα σας θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία ενδείκνυται για πρόσωπα που είναι θαμπά, αφυδατωμένα και χωρίς σφριγηλότητα. Είναι μία από τις πιο διαδεδομένες ενέσιμες θεραπείες και προσφέρει στο πρόσωπο τη βαθιά ενυδάτωση που δεν καταφέρνουν να προσφέρουν οι κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ακόμη, η μεσοθεραπεία δίνει λάμψη στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δείχνει πιο νεανικό. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, αναδεικνύοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πώς γίνεται η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου γίνεται με τη χρήση μικροσκοπικής βελόνας η οποία περνάει στο δέρμα χρήσιμα υλικά για να επιτευχθεί βαθιά ενυδάτωση. Στην αρχή γίνεται διάγνωση των αναγκών του δέρματος από ειδικό δερματολόγο ώστε να οριστεί ο αριθμός των συνεδριών και στη συνέχεια ξεκινά η διαδικασία με το να οριστεί η περιοχή που θα γίνουν οι διαδερμικές εγχύσεις με μικροενέσεις. Μέσω αυτών διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να επιλύσουμε και τις ανάγκες του προσώπου, μεταφέρουμε τις ουσίες αυτές ακριβώς εκεί που χρειάζονται, στο “κουρασμένο” δερματικό κύτταρο. Έτσι, εμπλουτίζουμε το άμεσο κυτταρικό περιβάλλον με ουσίες πολύτιμες για την αναγέννηση και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι περίπου 20-30 λεπτά και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Η διαδικασία είναι εντελώς ασφαλής και ανώδυνη.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο πρόσωπο;

Η εφαρμογή της ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου έχει τα εξής αποτελέσματα:

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Λαμπερό δέρμα
  • Εξομάλυνση των ρυτίδων
  • Πρόληψη για την εμφάνιση νέων ρυτίδων
  • Μείωση μαύρων κύκλων
  • Λεύκανση προσώπου
  • Αναζωογόνηση του δέρματος
  • Υποστήριξη του κυτταρικού μεταβολισμού
  • Σύσφιξη και θρέψη του δέρματος
  • Βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος

Πότε είναι εμφανή τα αποτελέσματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο πρόσωπο;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας στο πρόσωπο είναι εμφανή από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, χωρίς όμως η μία συνεδρία να καθίσταται ικανή να εξαφανίσει το πρόβλημα ολοκληρωτικά. Σε συνεννόηση με τον δερματολόγο και εφόσον γίνει διάγνωση της περίπτωσής σας, θα οριστούν οι επόμενες συνεδρίες και ο χρόνος υλοποίησής τους.

Χαρίστε στο πρόσωπό σας τα πολύτιμα συστατικά της Μεσοθεραπείας! Ελάτε στα Medi Cosmetic!

Επιθυμείτε δέρμα που να δείχνει αναζωογονημένο, πιο λαμπερό, πιο υγιές και πιο φρέσκο; Τότε η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι η μέθοδος που αναζητάτε! Η διαδεδομένη αυτή και μοντέρνα μέθοδος είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής και μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους της Αισθητικής και Κοσμητικής Ιατρικής.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας σε ένα από τα τέσσερα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη για ένα υπέροχο και νεανικό πρόσωπο.