Επίμονες λευκές ραγάδες; Τώρα μπορείς να τις ξεχάσεις!

Έχεις δοκιμάσει κρέμες, επεμβατικές ή μη επεμβατικές μεθόδους, γιατροσόφια της γιαγιάς σου και… οι ραγάδες αντί να εξαφανίζονται, αρχίζουν και αλλάζουν χρώμα! Από κόκκινες γίνονται λευκές… Τι μπορείς να κάνεις για να τις αντιμετωπίσεις; Να αφεθείς στα «χρυσά χέρια» του Scarlet EXP!

Τι είναι οι ραγάδες;
Είναι η λύση της συνέχειας του δέρματος. Μόλις η ραγάδα από κόκκινη γίνει λευκή, τότε η βλάβη έχει καταστεί μόνιμη.

Γιατί οι περισσότερες μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές;
Οι περισσότερες μέθοδοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα και όχι την αιτία. Η λύση της συνέχειας του δέρματος οφείλεται στη αλλοίωση του πλέγματος του κολλαγόνου στη συγκεκριμένη περιοχή. Εάν λοιπόν θέλουμε να εξαφανίσουμε τις ραγάδες, θα πρέπει να «ξυπνήσουμε» την παραγωγή κολλαγόνου του ίδιου μας του οργανισμού!

Πώς θα γίνει αυτό;
Με το Scarlet EXP, το οποίο ακολουθεί τις τάσεις της σύγχρονης Ιατρικής Κοσμετολογίας, που θέλουν τον οργανισμό να ενεργοποιείται και να αντιμετωπίζει μόνος του οποιοδήποτε αισθητικό πρόβλημα υπάρχει. Έτσι, το Scarlet EXP έχει την ιδιότητα να «ξυπνά» την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού και να προκαλεί την νεοκολλαγένεση, χωρίς να εγχέεται καμία ξένη ουσία! Ουσιαστικά, πραγματοποιεί μία πλήρως ελεγχόμενη θερμική διέγερση στα σημεία που εφαρμόζεται, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να «αναγκάζεται» να δημιουργήσει κολλαγόνο για να την αντιμετωπίσει.

Και πώς εξαφανίζονται οι ραγάδες;
Με το Scarlet EXP καταφέρνουμε να “σπάσουμε” τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι οι ραγάδες μειώνονται αισθητά ανάμεσα στις συνεδρίες, ενώ το αποτέλεσμα βελτιώνεται κάθε φορά, καθώς ενεργοποιείται ολοένα και περισσότερο ο οργανισμός.

Και μην ξεχνάς! Η νέα γενιά Scarlet EXP είναι εφοδιασμένη με επίχρυση κεφαλή, με αποτέλεσμα να μπορεί να διεισδύσει σε μεγαλύτερο βάθος και να διοχετεύσει την ενέργεια καλύτερα από κάθε άλλη φορά!