Επίπεδη κοιλιά με θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος

Η επίπεδη κοιλιά για κάποιες γυναίκες είναι απλά γεγονός, ενώ για άλλες είναι άπιαστο όνειρο. Το κοιλιακό λίπος δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια, αφού πολλές φορές παραμένει παρά τη σωστή διατροφή και την επίπονη άσκηση. Στα Medi Cosmetic μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για επίπεδη κοιλιά με θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος. Στόχος των θεραπειών είναι η εξαφάνιση του κοιλιακού λίπους και η δημιουργία μιας ανανεωμένης και νεανικής σιλουέτας!

Τι είναι όμως το κοιλιακό λίπος;

Ως κοιλιακό λίπος ορίζεται το λίπος που εναποτίθεται στην περιοχή του κορμού και ειδικότερα στην περιοχή της κοιλιάς. Το κοιλιακό λίπος ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, ανεξάρτητα από το βάρος του σώματός του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εξαντλητικές δίαιτες και η άσκηση δε μπορούν να επιφέρουν την επιθυμητή επίπεδη κοιλιά. Αυτό συμβαίνει διότι σημαντικό ρόλο στην τοποθέτηση του λίπους, παίζει και ο γενετικός παράγοντας.

Πώς θα αποκτήσω επίπεδη κοιλιά με θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος;

Το κοιλιακό λίπος είναι ιδιαίτερα επίμονο και στις περισσότερες περιπτώσεις παραμένει, παρόλο που ακολουθείται μια ισορροπημένη διατροφή. Η κατάσταση αυτή απαιτεί δραστικότερα μέτρα και μεθόδους που θα επιφέρουν την εμφανή μείωσή του. Την αποτελεσματικότερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, έρχονται να δώσουν οι σύγχρονες θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος. Οι θεραπείες αυτές δρουν ενάντια στο κοιλιακό λίπος, εστιάζοντας στη διάλυση του λιπώδους ιστού στην περιοχή της κοιλιάς, όπου έχει συσσωρευτεί.

Ποιες θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος μπορώ να επιλέξω για μια επίπεδη κοιλιά;

Lipo Cible

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία λιποδιάλυσης που πραγματοποιείται μέσω ενός λιποδιαλυτικού υπερήχου. Το λίπος καταστρέφεται πλήρως και επιτυγχάνεται ολικός επανασχεδιασμός του σώματος.

Magna Shape – EMS (Electro Muscular Stimulation)

To Magna Shape αποτελεί μυϊκή σύσπαση που προκαλείται από ηλεκτρικούς παλμούς, που εφαρμόζονται πάνω στους μυς. Στόχος είναι να χτιστούν οι μύες και ταυτόχρονα να καεί το λίπος, έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Sonolysis 3D

Ο λιποδιαλυτικός υπέρηχος δρα ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά, ώστε να το σπάσει και να διαλυθεί το εσωτερικό του. Στη συνέχεια, το λίπος αποχωρεί από τον οργανισμό μέσω της διούρησης.

Vanquish

Μια ραδιοσυχνότητα υψηλής ισχύος διοχετεύεται φυσικά στο δέρμα και διαλύει το λίπος, μειώνοντας τους πόντους της κοιλιάς.

Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Περιλαμβάνει μικροενέσεις με λιποδιαλυτικές ουσίες, οι οποίες έχουν διττό ρόλο. Πέρα από τη διάλυση λίπους, ενισχύουν και την ικανότητα του οργανισμού να παράγει πολύτιμες ουσίες για φυσική σύσφιξη.

Hot & Cold

Μέσω της εναλλασσόμενης εφαρμογής θερμότητας και ψύχους, επιτυγχάνεται η απώλεια του τοπικού πάχους και η ακριβής στόχευση στις προβληματικές περιοχές.

Medi Cool

Αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο λιπογλυπτικής και λιπόλυσης. Με την εφαρμογή έντονης ψύξης (την οποία ο ενδιαφερόμενος δεν αισθάνεται), επιτυγχάνεται η ψύξη και η πλήρης διάλυση του λίπους.

Μεσοθεραπεία

Στόχος της θεραπείας είναι η επιδερμική σύσφιξη, η λιποδιάλυση και η αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Χαρίζει στις προβληματικές περιοχές τόνωση, λεία επιφάνεια και βαθιά ενυδάτωση.

Skin Science 3D

Επιτυγχάνεται με τη διείσδυση δραστικών συστατικών (όπως βιταμίνες, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ) με μικρορεύματα μέσα στο δέρμα. Τα αποτελέσματα που επιφέρει είναι λιποδιάλυση, ενυδάτωση και σύσφιξη.

Liposonix Next Gen

Ένας εστιασμένος υπέρηχος υψηλής ισχύος βοηθά στο τοπικό αδυνάτισμα, διαλύοντας το τοπικό πάχος και απορροφώντας το λίπος.

Η κάθε θεραπεία τοπικού αδυνατίσματος, στοχεύει σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε με την ομάδα των Medi Cosmetic, προκειμένου να σας συμβουλέψουμε για την καταλληλότερη θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες σας!