Γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα: Πώς θα το πετύχω;

Τα περιττά κιλά και το ανεπιθύμητο πάχος αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες. Πώς όμως θα πετύχω γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα με ασφάλεια;

Την απάντηση δίνουν τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic όπου εδώ και 12 χρόνια πρωτοπορούν, εφαρμόζοντας τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες υπηρεσίες αδυνατίσματος.

Γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα με το POTERE 4D

Το POTERE 4D είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει επιδείξει η Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική για την απώλεια έως και -30 ολόκληρων κιλών! Πρόκειται για μία υπηρεσία αδυνατίσματος που βασίζεται στην ταυτόχρονη εφαρμογή τεσσάρων δράσεων:

  • Μηχανική αναρρόφηση (Multipulse): Σε αυτό το στάδιο της θεραπείας, ο λιπώδης ιστός καταστρέφεται ολοκληρωτικά με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Χάρη στην ειδική κεφαλή του μηχανήματος, ασκείται πίεση στην λιπώδη περιοχή έως και 100.000 φορές το λεπτό, προκαλώντας την οριστική αποδόμηση των λιποκυττάρων.
  • Infrared IR: Πρόκειται για την εφαρμογή ψυχρού laser στην προβληματική περιοχή. Με την χρήση laser χαμηλής ισχύος επιτυγχάνεται ακόμη πιο αποτελεσματική η διάλυση των λιποκυττάρων.
  • Ραδιοσυχνότητες RF: Με την δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων προκαλείται σύσφιξη στην περιοχή για πιο λεία και σφριγηλή επιδερμίδα.
  • Cooling: Στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας εφαρμόζεται κρυοθεραπεία με σκοπό το απόλυτο «φινίρισμα» του δέρματος.

Γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα με το HOT & COLD

Ακόμη ένα ισχυρό όπλο για την επίτευξη ασφαλούς, γρήγορου και αποτελεσματικού αδυνατίσματος που κατέχουν τα Medi Cosmetic, αποτελεί η θεραπεία Hot & Cold. Πρόκειται για μία από τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες αντιμετώπισης ολικού και τοπικού πάχους, η οποία βασίζεται στο συνδυασμό 2 δράσεων σε 1 μέθοδο!

Πώς λειτουργεί όμως το HOT & COLD;

Η απάντηση είναι απλή! Η δράση της θεραπείας βασίζεται στην εναλλαγή θερμότητας και ψύχους στις προβληματικές περιοχές, με αποτέλεσμα την οριστική εξαφάνιση του τοπικού και ολικού πάχους!

Εφαρμογή θερμότητας: Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζουμε στοχευμένα το κάθε λιποκύτταρο εκθέτοντάς το σε υψηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να διαλύεται η σύνθεσή του.

Εφαρμογή ψύχους: Στη συνέχεια εφαρμόζεται ελεγχόμενη ψύξη της περιοχής, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η όποια γονιδιακή ανθεκτικότητα των λιποκυττάρων που έχουν απομείνει. Παράλληλα το σώμα σμιλεύεται με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα αλλά και μείωση πόντων!

Γρήγορο και ασφαλές αδυνάτισμα με το LIPO CIBLE

Η θεραπεία LIPO CIBLE αποτελεί την εξέλιξη στη μη επεμβατική λιποδιάλυση με στόχο το γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα! Η δράση της βασίζεται στην στοχευμένη αντιμετώπιση του λιπώδους ιστού, επιτυγχάνοντας:

  • Μείωση της κυτταρίτιδας
  • Αντιμετώπιση του τοπικού και επίμονου πάχους
  • Ολική σύσφιξη και επανασχεδιασμό του σώματος.

Το LIPO CIBLE εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικού λιποδιαλυτικού υπερήχου, χάρη στον οποίο πραγματοποιείται στοχευμένη καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων. Επιπλέον, με την εφαρμογή πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων, ενισχύεται η λιποδιάλυση επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική στόχευση του λιπώδους ιστού. Τέλος, με τον παράλληλο συνδυασμό της μηχανικής αναρρόφησης και του μηχανικού μασάζ, αυξάνεται ο ρυθμός λεμφικής κυκλοφορίας, μειώνοντας σημαντικά την κατακράτηση των υγρών από το σώμα!

Στην ουσία, το Lipo Cible αποτελεί μία μη χειρουργική επιλογή λιπογλυπτικής σώματος, με την οποία το σώμα αναδιαμορφώνεται, σμιλεύεται, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται εύκολα και ανώδυνα γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα!

Τα Medi Cosmetic αποτελούν σύγχρονα και εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες για γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού!

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!