Χάστε τα κιλά και κρατήστε τα μακριά!

Χάστε τα κιλά και κρατήστε τα μακριά!

Όλοι ξέρουμε καλά, ότι η μάχη εναντίον των περιττών κιλών δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά! Πολλές φορές νομίζουμε ότι την κερδίσαμε, όμως κοιτώντας τη ζυγαριά, διαπιστώνουμε ότι δεν καταφέραμε και πολλά πράγματα.

Από την άλλη, ίσως μας πιάνει απελπισία διαβάζοντας τις προτεινόμενες δίαιτες των περιοδικών. Το να λιμοκτονούμε για ένα διάστημα, δε μας εξασφαλίζει ένα καλό σώμα και το μόνο που μπορούμε να καταφέρουμε με τις εξαντλητικές δίαιτες είναι να καταστρέψουμε τον μεταβολισμό μας.

Προκειμένου λοιπόν να χάνουμε τον χρόνο μας με προσωρινές λύσεις που δεν καταλήγουν πουθενά, οφείλουμε να ακολουθήσουμε μια αποτελεσματική μέθοδο! Αρκεί να δούμε πού πραγματικά βρίσκεται το πρόβλημά μας… Μας ταλαιπωρεί το τοπικό πάχος, που συγκεντρώνεται στην κοιλίτσα και τα «ψωμάκια» ή μας ανησυχεί το πώς θα χάσουμε πολλά κιλά από όλο το σώμα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά;

Υπάρχουν δύο θαυμάσιες θεραπείες που ελαχιστοποιούν το πρόβλημα των περιττών κιλών.

Το ολικό πάχος…

Η μία είναι το POTERE 4D, που έρχεται κατευθείαν από την Ιταλία, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ολικού αδυνατίσματος και λειτουργεί ως εξής. Το μηχάνημα αυτό, στα χέρια του κατάλληλα εκπαιδευμένου επιστημονικού συνεργάτη, έχει 4 δράσεις! Πρώτα σπάει τα λιποκύτταρα, έπειτα τα αδειάζει, στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το υπάρχον λίπος στο σώμα και τέλος σμιλεύει τη σιλουέτα. Και όλα αυτά με 10.000 πιέσεις ανά δευτερόλεπτο!
Μέχρι σήμερα, για να πετύχει κανείς μία τετραπλή δράση, θα χρειαζόταν 2 ή 3 διαφορετικά μηχανήματα. Πλέον, το POTERE 4D δίνει τη λύση, αναίμακτα και ανώδυνα, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, που μπορούν να προσφέρουν απώλεια κιλών, από 7-20 κιλά.

Αποτοξίνωση…

Και η άλλη είναι το AIR PRESSING που είναι ένα είδος λεμφικού μασάζ, που παρέχει εναλλακτική πίεση αέρος σε όλο το σώμα. Σε συνδυασμό με τις δραστικές θεραπείες αδυνατίσματος που αναφέραμε, συμβάλλει σημαντικά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, που οφείλονται στην κατακράτηση υγρών.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο μεθόδων, δίνει το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος και αναδόμησης του σώματος. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε αμέσως, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

2024-01-11T17:37:40+02:00

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top