Χάστε τα κιλά του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι τελείωσε, ο χειμώνας μάς χτυπάει την πόρτα και η απογοήτευση είναι δεδομένη, όταν θα προσπαθήσουμε να κουμπώσουμε τα χειμερινά μας ρούχα και θα ανακαλύψουμε ότι τα κιλά που πήραμε το καλοκαίρι ήρθαν για να μείνουν…

Εάν δεν είστε από εκείνες τις γυναίκες που μπορούν να πειθαρχήσουν σε μία δίαιτα ή δεν θέλετε να περνάτε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο… εάν φοβάστε το χειρουργικό τραπέζι και απεχθάνεστε τις επεμβατικές μεθόδους, μην απογοητεύεστε! Υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα HOT & COLD!

Τι συνέβαινε μέχρι σήμερα…
Μέχρι σήμερα, όλες οι μέθοδοι αδυνατίσματος, όσο τεχνολογικά ανεπτυγμένες και αν ήταν, δούλευαν είτε το τοπικό είτε το ολικό πάχος. Με άλλα λόγια, έπρεπε κανείς να ακολουθήσει άλλη μέθοδο για να χάσει πολλά κιλά και αφού το καταφέρει, να καταφύγει σε άλλη μέθοδο για να αντιμετωπίσει το συγκεντρωμένο λίπος στα “ψωμάκια” ή την κοιλιά.

Σήμερα, υπάρχει η θεραπεία HOT & COLD!
Για πρώτη φορά, συνδυάζονται και οι δύο δράσεις σε μία μέθοδο, προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάποιον να χάσει πολλά κιλά σε ένα πρόγραμμα, αλλά και να στοχεύσει εάν χρειάζεται περισσότερο στις προβληματικές περιοχές ταυτόχρονα!

30 κιλά μείον σε ένα πρόγραμμα!
Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά το HOT & COLD μπορεί να προσφέρει τέτοια απώλεια βάρους! Η μέθοδος λειτουργεί με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους, που αποτελεί μία πανάρχαια τεχνική, καθώς το ζεστό λιώνει τα λιποκύτταρα και το κρύο αφενός στοχεύει στα λιποκύτταρα που επιμένουν, αφετέρου εξασφαλίζει το φινίρισμα της επιδερμίδας. Έτσι, όσο χάνουμε κιλά, το σώμα δεν χαλαρώνει, με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να αποφύγουμε άλλες θεραπείες σύσφιξης. Φυσικά όλο αυτό γίνεται εντελώς ανώδυνα και με τεράστια αποτελεσματικότητα, σε ελάχιστες συνεδρίες!

Τα βήματα του HOT & COLD

Βήμα πρώτο: Αρχικά εφαρμόζεται θερμότητα σε όλο το σώμα και ιδιαίτερα στα σημεία με διογκωμένα λιποκύτταρα. Αν σκεφτούμε λοιπόν ότι το λιποκύτταρο είναι σαν ένα μπαλόνι με νερό, τότε η έντονη θερμότητα το αναγκάζει να σκάσει, με αποτέλεσμα να αδειάσει το λίπος που περιέχει.

Βήμα δεύτερο: Έπειτα εφαρμόζεται το κρύο στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, το οποίο δεν είναι αισθητό στην επιφάνεια. Με βάση πρόσφατες μελέτες του Πανεπιστημίου Harvard, η εφαρμογή ψύχους αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο ανθεκτικά λιποκύτταρα, δηλαδή ακόμα και εκείνα που “αντέχουν” σε περιόδους νηστείας, ενώ ταυτόχρονα παγώνει ο λιπώδης ιστός, με αποτέλεσμα να θρυμματίζεται και να αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Βήμα τρίτο: Όσο τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό, τόσο μειώνονται τα κιλά στη ζυγαριά, αλλά και οι πόντοι στο σώμα μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να φτάσουμε σε απώλεια έως 30 κιλών σε ένα πρόγραμμα!

Πείτε αντίο στα κιλά του καλοκαιριού, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά! Δοκιμάστε σήμερα τη μέθοδο HOT & COLD!