Η Απόλυτη λύση για τις ραγάδες

Πρόκειται για ένα από τα προβλήματα που μέχρι σήμερα φαινόταν σχεδόν αδύνατο να λυθεί… Ο λόγος για τις κόκκινες και λευκές ραγάδες, που προκύπτουν συνήθως μετά από εγκυμοσύνη ή μεγάλη απώλεια βάρους και όταν εμφανιστούν στο δέρμα μας, είναι σχεδόν αδύνατο να εξαφανιστούν. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει! Η μέθοδος Scarlet EXP είναι η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει με ακρίβεια τις ραγάδες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι θα απαλλαγούμε μία για πάντα από αυτές!

Τι είναι το Scarlet EXP;
Η ραγάδα είναι ουσιαστικά μία ουλή του δέρματος. Οι κόκκινες ραγάδες είναι οι πιο πρόσφατες – και οι πιο εύκολες στην αντιμετώπισή τους – ενώ όσο η βλάβη στο δέρμα παγιώνεται, οι ραγάδες γίνονται άσπρες και τότε είναι πιο δύσκολο να εξαφανιστούν. Το Scarlet EXP λειτουργεί και στις δύο περιπτώσεις και σπάει τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Παράλληλα, επειδή δημιουργείται μία ελεγχόμενη θερμική διέγερση στο δέρμα, ξεκινά άμεσα η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο οργανισμός μας, πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του “κενού” που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα δικά του υγιή κύτταρα! Πραγματοποιείται με άλλα λόγια μία πλήρης αποκατάσταση των δερματικών αλλοιώσεων, αλλά και μία εντυπωσιακή ανάπλαση της επιδερμίδας μας, χαρίζοντας λεία υφή και όψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SCARLET EXP

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;
Πρόκειται για μία μέθοδο που γίνεται στο ιατρείο, χωρίς πόνο, νυστέρι, νάρκωση ή οτιδήποτε άλλο θα απαιτούσε αποθεραπεία και αποχή από τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Επίσης, η δράση του Scarlet EXP πραγματοποιείται μέσα από την επίχρυση κεφαλή που διαθέτει, η οποία εξασφαλίζει την καλύτερη διείσδυση του ενεργειακού κύματος, με αποτέλεσμα να φτάνει με μεγάλη ακρίβεια και ένταση στη ραγάδα και να την “σπάει” άμεσα. Έτσι, απαιτούνται ελάχιστες συνεδρίες για να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, με το Scarlet EXP δεν εγχέουμε κάποια ξένη χημική ουσία. Αντιθέτως ξυπνάμε την παραγωγή του κολλαγόνου του ίδιου μας του οργανισμού, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα εξαιρετικό φινίρισμα στην επιδερμίδα μας. Πρόκειται για την πιο ασφαλή μέθοδο που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει για να εξαφανίσει τις ραγάδες.

Το Scarlet EXP εφαρμόζεται αποκλειστικά από γιατρό, σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή του στήθους, που σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν ραγάδες. Πρόκειται για μία από τις θεραπείες που απευθύνεται και σε άνδρες, καθώς είτε λόγω έντονης γυμναστικής είτε από απότομη απώλεια βάρους, εμφανίζουν ραγάδες σε διάφορα σημεία του σώματος.