Η καλύτερη πρόταση για ολικό αδυνάτισμα

Με την κατάλληλη θεραπεία, το ολικό αδυνάτισμα παύει να είναι ένα άπιαστο όνειρο για γυναίκες και άντρες.

Το ολικό αδυνάτισμα, είναι στόχος πολλών ανθρώπων που θα ήθελαν να δουν το σώμα τους, όπως το ονειρεύονται. Δυστυχώς, η απώλεια βάρους και λίπους αποτελεί μία δύσκολη αποστολή για πολλούς άντρες και γυναίκες. Η σύγχρονη καθημερινότητα και οι αμέτρητες υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στους περισσότερους από εμάς ν’ ακολουθήσουμε μία ισορροπημένη διατροφή, να μαγειρέψουμε σε καθημερινή βάση υγιεινά πιάτα και να γυμναστούμε. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να εγκαταλείψουμε την επιδίωξη για ένα σώμα, όπως πραγματικά θα το θέλαμε.
Η εξέλιξη της τεχνολογίας κάνει το ολικό αδυνάτισμα ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Επαναστατικές μέθοδοι και θεραπείες επιτυγχάνουν τόσο την απώλεια του βάρους, όσο και του λίπους με αποτέλεσμα ένα όμορφο και καλοσχηματισμένο σώμα. Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, οι θεραπείες αυτές δεν συμβάλουν μόνο στη βελτίωση της εμφάνισής μας αλλά και της ψυχολογίας μας, καθώς η αυτοπεποίθησή μας τονώνεται σημαντικά.
Ποια είναι η καλύτερη πρόταση για την απώλεια βάρους και λίπους σε όλο το σώμα;

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για το ολικό αδυνάτισμα

Η τεχνολογία POTERE 4D βάζει στόχο το ολικό αδυνάτισμα με μία μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 δράσεις και στοχεύει αποτελεσματικά στην απώλεια έως και 30 κιλών από όλο το σώμα. Απευθύνεται, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.
Το POTERE 4D αντιμετωπίζει το κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά, με στόχο το ολικό αδυνάτισμα σπάζοντας και αδειάζοντας τα λιποκύτταρα. Παράλληλα αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα και διανέμει ομοιόμορφα το λίπος. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως πρόκειται για ένα μη-επεμβατικό σύστημα εγκεκριμένο για την περιφερική μείωση λίπους καθώς και την μείωση της κυτταρίτιδας.
Η εξειδικευμένη ηλεκτρονική κεφαλή εστιάζει στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, όπου μεταφέρεται η ενέργεια του υπέρυθρου φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Αυτή μετατρέπεται σε θερμότητα, αυξάνοντας τον τοπικό μεταβολισμό των λιποκυττάρων, προκαλώντας την απελευθέρωση λιπαρών οξέων και τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ το μηχανικό μασάζ βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και τη ροή της λέμφου στα λεμφαγγεία, αποσυμφορώντας τα λιποκύτταρα από τις κατακρατήσεις.

Ταυτόχρονα, οι διπολικές ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμότητα στο συνδετικό ιστό του δέρματος και του υποδόριου, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας τον ιστό στη σύσφιξη και στην τόνωση του δέρματος. Τέλος, η κρυοθεραπεία ενισχύει την τόνωση της επιδερμίδας και μειώνει τα οιδήματα.

Οι 4 τεχνολογίες του POTERE 4D που εγγυάται πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό ολικό αδυνάτισμα από ποτέ.

Multipulse (Μηχανική Αναρρόφηση): Εφαρμόζονται μηχανικές πιέσεις στα λιποκύτταρα 100.000 φορές το δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα αυτά να αποδομούνται και να καταστρέφονται εντελώς.

Ψυχρό Laser (Infrared-IR): Στη συνέχεια εφαρμόζεται πολυδεσμικό ψυχρό laser χαμηλής ισχύος, το οποίο ενισχύει τη λιπόλυση.

Ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF): Ταυτόχρονα, οι πλάκες του μηχανήματος εφαρμόζουν ραδιοσυχνότητες που συσφίγγουν τους δεσμούς κολλαγόνου, για πιο σφιχτό κορμί.

Κρυοθεραπεία (Cooling): Τέλος, εφαρμόζεται ψύχος για το απόλυτο φινίρισμα της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα της τεχνολογίας POTERE 4D

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
Καταπολέμηση του τοπικού πάχους
Μείωση πόντων
Βελτίωση του σχήματος του σώματος
Βελτίωση κυκλοφορικών προβλημάτων
Βελτίωση της υφής του δέρματος
Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα Medi Cosmetic, για να βρούμε μαζί την ιδανική θεραπεία που ανταποκρίνεται καλύτερα στο σώμα σας και τις επιθυμίες σας.