Η Νο1 θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης

Η λείανση των ρυτίδων έκφρασης που θα αντιστρέψει τον χρόνο και θα ανανεώσει το βλέμμα σας.

Ποια είναι όμως η καλύτερη θεραπεία για εσάς και πώς θα επιτύχετε τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης με τον πιο ασφαλή και αποδοτικό τρόπο;

Τι είναι οι ρυτίδες έκφρασης;

Οι ρυτίδες έκφρασης, είναι εκείνες οι ρυτίδες που οφείλονται στην επαναλαμβανόμενη κίνηση των μυών του προσώπου, κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκφραστικών κινήσεων. Οι πιο κοινές ρυτίδες έκφρασης, εμφανίζονται γύρω από τα μάτια (γραμμές γέλιου), το μέτωπο (ρυτίδες μεταξύ των φρυδιών) και το στόμα (ρυτίδες που προκύπτουν από το γέλιο). Αυτές οι ρυτίδες, μπορούν να γίνουν πιο εμφανείς με την πάροδο του χρόνου και με τη συνεχή επανάληψη των κινήσεων έκφρασης. Η αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης, μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες θεραπευτικές επιλογές, ενώ σημαντική είναι και η κατάλληλη φροντίδα του δέρματος με προϊόντα ομορφιάς που εστιάζουν στην ενυδάτωση και την αποκατάσταση του δέρματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τις θεραπείες, χρήσιμη αποδεικνύεται και η πρόληψη. Η χρήση αντηλιακών προϊόντων, ο επαρκής ύπνος και η υγιεινή διατροφή, μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση του νεανικού δέρματος. Αποφύγετε το κάπνισμα που επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος και επιλέξτε τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος με ενεργά συστατικά, που ενισχύουν την ελαστικότητα του.

Full TOX για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης

Η τοξίνη τύπου Α, αποτελεί τη Νο1 θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας», παγώνοντας τον χρόνο. Η Αλλαντική Τοξίνη (Botulinumtoxin), είναι γνωστή λόγω της χρήσης της στην αισθητική ιατρική, καθώς ακινητοποιεί τους μιμικούς μυς που προκαλούν τις ρυτίδες, εξαφανίζοντάς τις. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει και ως πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων, αφού όσο ο μυς δεν συσπάται, οι ρυτίδες δεν επιδεινώνονται για το διάστημα που διαρκεί η δράση του. Η μέθοδος αυτή απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες, που οι ρυτίδες έκφρασης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, πως τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από δύο έως τρία 24ωρα, ενώ τα τελικά αποτελέσματα εμφανίζονται σε 15 ημέρες. Ακίνδυνο, γρήγορο και ανώδυνο, το full tox αποτελεί τη Νο1 θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης.

Οι ρυτίδες μπορούν να επηρεάσουν τη ψυχολογία μας, καθώς προκαλούν ανασφάλεια για το χρόνο που περνάει. Αξίζει λοιπόν να δράσετε, ώστε να τις εξαφανίσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Επικοινωνήστε με τα Medi Cosmetic για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας ώστε να ενημερωθείτε για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης.