Ιδανικές αναλογίες

Θέλετε ιδανικές αναλογίες; Πλέον υπάρχει τρόπος και λέγεται Body Fit! Τα βλέπετε, παραμένουν στη θέση τους επίμονα, τι και αν ξεκινήσατε περπάτημα, τι και αν κόψατε το αγαπημένο σας άμυλο… Τα ψωμάκια θέλουν να έρθουν μαζί σας διακοπές.

Βέβαια σκέφτεστε πως τέτοια ώρα, τέτοια λόγια και ας είχα κάνει γυμναστήριο το χειμώνα. Όμως δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψετε τον πόλεμο, θέλετε ιδανικές αναλογίες; Θα τις έχετε και μάλιστα πριν φύγετε διακοπές.
Η καινούργια μέθοδος που χτυπά στη ρίζα το πρόβλημα του τοπικού πάχους έχει έρθει αποκλειστικά στα Medi Cosmetic.

Με όπλο ένα ιατρικά μελετημένο κοκταίηλ ισχυρών συστατικών, έξυπνα συνδυασμένων, το Body Fit ανταποκρίνεται και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Αντιμετωπίζει άμεσα το τοπικό πάχος, κάνει λιποδιάλυση, σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας ενώ απομακρύνει την κυτταρίτιδα.

Το μυστικό της επιτυχίας του είναι η παραπάνω 5πλή δράση που προσφέρει ολοκληρωμένη θεραπεία στην περιοχή που εφαρμόζεται. Σε κάθε συνεδρία εγχέεται διαδερμικά στο σώμα ένας συνδυασμός φυσικών συστατικών. Βιταμίνες, λιποδιαλυτικές ουσίες όπως καρνιτίνη και καφεΐνη και υαλουρονικό συνεργάζονται για να επιφέρουν ταυτόχρονα ενεργοποίηση του οργανισμού και να ξεκινήσει από το πρώτο λεπτό η απομάκρυνση του λίπους και η αναζωογόνηση των κυττάρων.

Η μέθοδος Body Fit απευθύνεται σε όσους (άντρες και γυναίκες) θέλουν να απαλλαγούν από τους περιττούς πόντους. Μετά από δίαιτα ή γυμναστική, αφού έχουν φύγει τα επιπλέον κιλά αλλά έχουν παραμείνει περιοχές με τοπικό λίπος, όπως το σωσίβιο, αναλαμβάνει δράση το Body Fit. Αυτή η νέα θεραπεία είναι τόσο αποτελεσματική, ώστε κάθε συνεδρία είναι προγραμματισμένη να διαρκεί μόλις 15 λεπτά. Σε αυτό τον ελάχιστο χρόνο το Body Fit δίνει στο σώμα ότι θα προσέφερε μια συμβατική θεραπεία σε 2 ή 3 επισκέψεις ενώ κατά μέσο όρο η θεραπεία ολοκληρώνεται  σε 5-6 ραντεβού.