Ιδανικές θεραπείες σώματος για το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι πέρασε, μαζί του και η περίοδος των διακοπών. Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί του έφερε αέρα αλλαγών. Όμως οι διακοπές μας εκτός από χαλάρωση χαρακτηρίζονται και από αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αυξήθηκε ο αριθμός στη ζυγαριά σας. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να σας ανησυχεί! Γρήγορα και απλά θα μπορέσετε να επανέλθετε στα κιλά που ήσασταν πριν τις «ατασθαλίες» του καλοκαιριού, εφαρμόζοντας μία από τις παρακάτω θεραπείες σώματος για το φθινόπωρο.

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να εφαρμόσετε σύγχρονες θεραπείες σώματος και να κάνετε στον εαυτό σας το ωραιότερο δώρο. Επιλέξτε τη θεραπεία που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αποκτήστε το σώμα που επιθυμείτε εύκολα και ανώδυνα.

Ποιες όμως είναι οι ιδανικές θεραπείες σώματος για το φθινόπωρο;

Potere 4D

H μέθοδος Potere 4D φέρνει επανάσταση στο αδυνάτισμα. Πρόκειται για μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει 4 τεχνολογίες ταυτοχρόνως και υπόσχεται μεγάλη απώλεια κιλών γρήγορα, εύκολα, και πάνω απ’ όλα οικονομικά. Η συγκεκριμένη μέθοδος αδυνατίσματος διαφέρει αρκετά από όμοιές της, αφού εστιάζει σε κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά.

Αυτή η πολυ-μέθοδος αδυνατίσματος απευθύνεται σε άνδρες ή γυναίκες που ενδιαφέρονται για άμεση και μεγάλη απώλεια κιλών. Με την Potere 4D είναι εφικτό να χαθούν έως και 30 κιλά! Πρόκειται για μια λιπογλυπτική σώματος, αφού εκτός από απώλεια κιλών συμβάλλει και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Magna Shape

Η Magna Shape είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες αδυνατίσματος. Mε αυτή τη μέθοδο θα αποκτήσετε το σμιλευμένο σώμα που θα μπορούσε να σας προσφέρει μια έντονη γυμναστική. 30 λεπτά θεραπείας ισοδυναμούν με 3 ώρες γυμναστικής!

Η HIFEM / HI-EMT (ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία εστίασης) είναι η μοναδική τεχνολογία που προσφέρει ταυτόχρονα καύση λίπους και χτίσιμο μυϊκής μάζας. Η γράμμωση των μυών επιτυγχάνεται από τις συσπάσεις που προκαλεί η HIFEM / HI-EMT τεχνολογία. Τέλος, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική τόσο για την περιοχή των μηρών, όσο και της κοιλιάς.

Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης θεραπείας αδυνατίσματος είναι πολλά:

  • Μη επεμβατική θεραπεία
  • Κατάλληλη για όλους
  • Άμεσο αποτέλεσμα
  • Αύξηση μυϊκής μάζας
  • Απώλεια λίπους
  • Ανύψωση μηρών
  • Σύντομες συνεδρίες

Liposonix Next Gen

H Liposonix Next Gen είναι μια από τις πιο άμεσες θεραπείες αδυνατίσματος, αφού χρειάζεται μία και μόνο συνεδρία για την απώλεια τοπικού λίπους χωρίς λιποαναρρόφηση. Η λιποδιάλυση πραγματοποιείται με τη διοχέτευση υπερήχων νέας γενιάς στα διογκωμένα λιποκύτταρα. Έπειτα τα λιποκύτταρα αυτά καταστρέφονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Η θεραπεία αδυνατίσματος Liposonix Next Gen εφαρμόζεται με επιτυχία και σε δύσκολες περιοχές του σώματος όπως γλουτοί, ψωμάκια και μπράτσα. Σε μια μόνο συνεδρία είναι δυνατή η μείωση του τοπικού λίπους και η βελτίωση περιγράμματος του σώματός σας!

Lipo Cible

Ψυχροί υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας στοχεύουν τα λιποκύτταρα και την καταστροφή της κυτταρικής τους μεμβράνης. Η θεραπεία αδυνατίσματος Lipo Cible ρευστοποιεί τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να επηρεάζει τα αγγεία και τα νεύρα που βρίσκονται κοντά σε αυτά. Το λίπος αποβάλλεται σταδιακά από τον οργανισμό και έτσι επιτυγχάνεται ο ολικός επανασχεδιασμός του σώματος.

Οι συνεδρίες είναι σύντομες και διαρκούν από 30 έως 40 λεπτά περίπου. Επίσης, για πιο άμεσα αποτελέσματα μπορούν να πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα.

Η συγκριμένη θεραπεία αδυνατίσματος είναι μοναδική, γιατί επιτυγχάνει ταυτοχρόνως πολλά. Βασικός της στόχος είναι η λιποδιάλυση και η μείωση του τοπικού πάχους, όμως ταυτοχρόνως συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και στη σύσφιξη του σώματος.

Τα Medi Cosmetic έχοντας στο επίκεντρο την ομορφιά προσφέρουν αισθητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες προσώπου και υπηρεσίες αδυνατίσματος σε οικονομικά πακέτα. Ανανεωθείτε μετά το καλοκαίρι επιλέγοντας θεραπείες σώματος για το φθινόπωρο που θα βοηθήσουν το σώμα σας να επανέλθει.

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic και θα σας κατευθύνει προς τη θεραπεία που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.