Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον καθαρισμό προσώπου!

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου αποτελεί μία από τις βασικότερες και πιο ωφέλιμες θεραπείες για την διατήρηση της υγείας του προσώπου μας. Πρόκειται για μία διαδικασία που θα πρέπει να πραγματοποιείται αυστηρά από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τι είναι ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου;

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου αφορά σε μία αποτελεσματική θεραπεία προσώπου που ενδείκνυται τόσο για γυναίκες όσο και άντρες. Κατά τον καθαρισμό του προσώπου, απομακρύνονται από την επιδερμίδα όλα τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα ανανεώνοντας συνολικά την όψη της.

Στα Medi Cosmetic θα βρείτε σύγχρονες θεραπείες καθαρισμού προσώπου, εξατομικευμένες για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες θεραπείες μικροδερμοαπόξεσης και εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα. Χάρη στην ειδική διαμαντένια κεφαλή του μηχανήματος, πραγματοποιείται σε βάθος ο καθαρισμός του προσώπου, λειαίνοντας την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα αναπλάθεται σε βάθος, αφού απομακρύνονται ρύποι, σμήγμα και νεκρά κύτταρα από την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος.

Ποια τα οφέλη της θεραπείας;

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι προσφέρει μία σειρά από οφέλη στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω θεραπεία για καθαρισμό του προσώπου:

  • προκαλεί νέα κολλαγονογένεση και παραγωγή ελαστίνης, αναπλάθοντας την επιδερμίδα
  • συμβάλλει στη λείανση και ανάπλαση ουλών και σημαδιών ακμής
  • βοηθάει στην εις βάθος απολέπιση της επιδερμίδας
  • ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος

Καθαρισμός προσώπου με τη θεραπεία Hydro Fusion

Η Hydro Fusion είναι μία θεραπεία καθαρισμού προσώπου που στηρίζεται στην διαδικασία της υδρόλυσης. Πιο συγκεκριμένα, το Hydro Fusion είναι μία θεραπεία υδροδερμοαπόξεσης κατά την οποία πραγματοποιείται απελευθέρωση ενεργού οξυγόνου.

Η συγκεκριμένη θεραπεία συμβάλλει:

  • στη λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων του προσώπου
  • στη σμίκρυνση των πόρων της επιδερμίδας
  • στον καθαρισμό σε βάθος του προσώπου
  • στην ορατή μείωση πανάδων και κηλίδων

Hydro Fusion: Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Για την επίτευξη των βέλτιστων δυνατών αποτελεσμάτων προτείνουμε την πραγματοποίηση έως 5 θεραπειών, κάθε 7 ημέρες περίπου. Η διάρκεια της θεραπείας υπολογίζεται στα 30 λεπτά της ώρας, ενώ η όλη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη.

Η θεραπεία καθαρισμού προσώπου Hydro Fusion δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, γεγονός που την καθιστά την ιδανική θεραπεία πριν από κάποιο γεγονός που θέλετε να εμφανιστείτε με λαμπερό και υγιές πρόσωπο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάλληλη θεραπεία για τον καθαρισμό του προσώπου σας, επικοινωνήστε με τα Medi Cosmetic! Το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, θα σας συμβουλεύσει με το ιδανικό πλάνο θεραπείας, εξατομικευμένο στις ανάγκες της επιδερμίδας σας!

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας σε κάποιο από τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!