Λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές για κάθε ηλικία!

Η γιορτινή διάθεση, μας έχει συνεπάρει, αλλά οι ρυθμοί της καθημερινότητας δε μας έχουν επιτρέψει να αποκαλύψουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας… Η αλήθεια είναι ότι ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα προϋποθέτει εντατική φροντίδα, καθημερινή ενυδάτωση, σωστή διατροφή και αποφυγή επιβλαβών ουσιών όπως το αλκοόλ, η νικοτίνη κ.α.

Αν όμως ανήκετε και εσείς σε εκείνες τις γυναίκες που και φέτος δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα εντατικής περιποίησης του προσώπου τους, έχουμε καλά νέα! Μπορείτε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, το οποίο ανάλογα στην ηλικία που βρίσκεστε, θα επιταχύνει τη διαδικασία αναδόμησης της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να σας βρουν οι γιορτές πιο λαμπερές από ποτέ!

Ηλικία 30+
Για μια ηλικία τριάντα περίπου ετών, οι ανάγκες είναι πολύ συγκεκριμένες. Οι πρώτες ρυτίδες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά δεν απαιτούνται ακόμα πολύ δραστικές λύσεις. Υπάρχει λοιπόν η μέθοδος που ονομάζεται GOLD THERAPY και προσφέρει σύσφιξη, ελαστικότητα και δράση κατά των πρώτων ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Η συγκεκριμένη θεραπεία με τον χρυσό, αναζωογονεί και τον μεταβολισμό των κυττάρων και προστατεύει από τις φθορές του περιβάλλοντος, ενώ δυναμώνει το ανοσοποιητικό του δέρματος και αυξάνει τις αντοχές του. Έτσι, όχι μόνο εγγυάται την απόλυτη γιορτινή λάμψη, αλλά και αποτέλεσμα που διαρκεί, αφού ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στις βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση.

Ηλικία 50+
Για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες, δηλαδή μετά τα 50 χρόνια, οι ανάγκες αρχίζουν και διαφοροποιούνται. Οι ρυτίδες βαθαίνουν και οι ενέσιμες θεραπείες ίσως αποτελούν μονόδρομο. Από την άλλη πλευρά, για τις γυναίκες που αναζητούν πιο φυσικό αποτέλεσμα και όχι το παγωμένο βλέμμα που προσφέρουν οι ενέσιμες θεραπείες, υπάρχει η μέθοδος Scarlet EXP.

Η μέθοδος χρησιμοποιεί τη ραδιοσυχνότητα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού, πραγματοποιώντας μια ελεγχόμενη διέγερση στα σημεία που μας ενδιαφέρουν, δηλαδή ακριβώς εκεί που εμφανίζονται οι ρυτίδες και οι γραμμές στο πρόσωπο. Πρόκειται για μία αυτόλογη θεραπεία, καθώς ο ίδιος ο οργανισμός αντιδρά στο ερέθισμα που προκαλείται, με αποτέλεσμα να κάνει ένα “restart” στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για να γεμίσει τις ρυτίδες, από μέσα προς τα έξω!

Ηλικία 60+
Για τις ηλικίες άνω των 60 ετών, που συνήθως βρίσκονται αντιμέτωπες με τη χαλάρωση και την αλλοίωση του οβάλ του προσώπου, ίσως το χειρουργικό lifting φαίνεται μονόδρομος. Πριν όμως ξαπλώσετε στο χειρουργικό κρεβάτι, ίσως αξίζει τον κόπο να σκεφτείτε τη λύση που ονομάζεται THREAD LIFTING.

Πρόκειται για τα λεγόμενα νήματα, τα οποία ουσιαστικά αντικαθιστούν το face lifting και που τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες τα επιλέγουν σαν θεραπεία για τη σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου, χωρίς να χρειασθεί να κάνουν χειρουργείο! Η τεχνική των νημάτων στηρίζεται στη χρήση μικρονημάτων, έτσι ώστε στηρίζοντας τους ιστούς του προσώπου, να δημιουργείται ένα lifting με μεγάλη επιτυχία και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο σε κάθε ηλικία! Αυτή θέλουμε να είναι και φέτος η μαγεία των γιορτών!