Λιπογλυπτική σώματος: Μεταμορφώστε το σώμα σας!

Η λιπογλυπτική σώματος αφορά στην ολική ανάπλαση, σμίλευση και εξάλειψη διάφορων ατελειών του σώματος μη επεμβατικά! Πρόκειται για μία πρωτοποριακή, ασφαλή θεραπεία η οποία ενδείκνυται σε περιπτώσεις ανθρώπων όπου η κατανομή του λίπους τους δεν γίνεται συμμετρικά.

Τα Medi Cosmetic προσφέροντας επαναστατικές θεραπείες αδυνατίσματος χαρίζουν στους ασθενείς το σώμα που ονειρεύονται, καταπολεμώντας το τοπικό πάχος!

Λιπογλυπτική σώματος με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης

Η σύγχρονη Κοσμητική και Αισθητική Ιατρική δίνει λύση στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης. Στα Medi Cosmetic εφαρμόζουμε την απόλυτη θεραπεία καταπολέμησης του συσσωρευμένου λίπους με τη μέθοδο Medi Cool.

Τι είναι το Medi Cool;

Η θεραπεία Medi Cool βασίζεται στην τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης με σκοπό την στοχευμένη λιποδιάλυση. Η θεραπεία εφαρμόζεται στα σημεία εκείνα του σώματος όπου το τοπικό λίπος είναι αδύνατο να εξαφανιστεί ακόμη και με την τήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός σκληρού προγράμματος γυμναστικής.

Η λιπογλυπτική σώματος πραγματοποιείται μέσω της άμεσης ψύξης των προβληματικών περιοχών στους -6⁰C. Η κεφαλή του μηχανήματος πραγματοποιεί ελεγχόμενη ψύξη (Freeze Detect) στις περιοχές τοπικού πάχους, επιτυγχάνοντας ολική λιποδιάλυση και σύσφιξη της περιοχής.

Η έκθεση των σημείων όπου παρατηρείται τοπικό πάχος σε έντονο ψύχος, οδηγεί τα λιποκύτταρα της περιοχής σε απόπτωση. Αυτό σημαίνει πως τα λιποκύτταρα συρρικνώνονται σε μέγεθος και σταδιακά καταστρέφονται, ενώ αυτή η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη. Παρότι ο λιπώδης ιστός καταστρέφεται ολικά, το δέρμα παραμένει ανέπαφο χωρίς να τραυματίζεται.

Λιπογλυπτική σώματος: Ποια τα πλεονεκτήματα του Medi Cool;

Το Medi Cool εφαρμόζεται για ολική ανάπλαση και λιπογλυπτική σώματος, ενώ παράλληλα το σώμα καλοσχηματίζεται και σμιλεύεται. Η διάσπαση των λιποκυττάρων οδηγεί σε άμεσα ορατά αποτελέσματα ελάττωσης του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους.

Με τη θεραπεία Medi Cool παρατηρείται άμεσα η αλλαγή στο σώμα με ορατή μείωση πόντων αλλά και της περιφέρειας. Επιπλέον, με τη θεραπεία σημειώνεται σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας αλλά και της δερματικής χαλάρωσης.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για αποτελεσματική μείωση τοπικού πάχους;

Η διάρκεια της θεραπείας για λιπογλυπτική σώματος είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί κατά μέσο όρο 1 ώρα. Για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων συστήνουμε την πραγματοποίηση 3 – 5 συνεδριών για κάθε περιοχή εφαρμογής της θεραπείας. Οι συνεδρίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται σε ένα διάστημα 20 ημερών ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα αντιμετώπισης του τοπικού και επίμονου πάχους.

Τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic πρωτοπορούν διαρκώς φέρνοντας τις πιο επαναστατικές μεθόδους για ολικό και τοπικό αδυνάτισμα. Επικοινωνήστε με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των Medi Cosmetic και λάβετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες αδυνατίσματος.

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!