Μεσοθεραπεία: Δρα εκεί που το σώμα έχει ανάγκη!

Η Μεσοθεραπεία, αποτελεί ίσως μία από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές ενέσιμες μεθόδους, ανανέωσης του προσώπου. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη Μεσοθεραπεία σώματος, που είναι η εξαιρετική εναλλακτική πρόταση αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, για όσους θέλουν να αποφύγουν τις επεμβατικές μεθόδους! Οι πιο προβληματικές περιοχές του σώματός μας, βρίσκουν τον δάσκαλό τους! Ο λόγος για την κοιλιά, τα γόνατα, τα μπράτσα και τους γλουτούς, όπου βρίσκει εφαρμογή η Μεσοθεραπεία σώματος, με θεαματικά αποτελέσματα λιπόλυσης και φινιρίσματος της επιδερμίδας.

Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί…
Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, διοχετεύουμε μικρές, αλλά πανίσχυρες ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα. Συγκεκριμένα, το πολύτιμο μείγμα εγχέεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και έτσι προκαλούμε άμεση λιποδιάλυση, βαθιά ενυδάτωση και λείανση της περιοχής, ενώ καθώς η επιδερμίδα «τεντώνει», εξαλείφεται και η όψη φλοιού πορτοκαλιού. Οι ουσίες που εισέρχονται στο μεσόδερμα είναι απολύτως ασφαλείς, η δε διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί μόνο 20 λεπτά, χωρίς πόνο ή ενόχληση.

Σε τι διαφέρει από τις άλλες μεθόδους;
Αφενός, λόγω του ότι η θεραπεία είναι ενέσιμη (πραγματοποιείται με μικροβελόνες), είναι πάρα πολύ δραστική, με αποτέλεσμα να απαιτούνται πραγματικά ελάχιστες συνεδρίες. Αρκετές φορές μάλιστα, ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα, μόλις μία συνεδρία είναι αρκετή για να δείτε το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείτε! Επίσης, η Μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία του σώματος, όπου άλλες συμβατικές μέθοδοι σταματούν, όπως για παράδειγμα το ντεκολτέ. Επίσης, εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να διατηρήσουμε καθαρό το δέρμα μας σε εκείνα τα σημεία που έγινε η θεραπεία και να μη χρησιμοποιήσουμε κρέμες και άλλα καλλυντικά.

Η Μεσοθεραπεία σώματος λοιπόν είναι μια θεραπεία απλή και γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και πόνο. Μετά το τέλος κάθε συνεδρίας, η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές της υποχρεώσεις και δραστηριότητες, ενώ κάτω από τα ρούχα της θα βρίσκεται το σώμα που η ίδια θα καμαρώνει στον καθρέπτη!