Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία για λαμπερό δέρμα στις γιορτές

Πώς ν’ αποκτήσετε νεανική και φρέσκια επιδερμίδα πριν τις γιορτές με τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Πριν τα Χριστούγεννα, η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η καλύτερη πρόταση για το δέρμα, που ακτινοβολεί, όπως τα γιορτινά σας ρούχα και αξεσουάρ. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου πως κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, η επιδερμίδα καλείται να ξεπεράσει τις προκλήσεις, που έχουν αρνητικές συνέπειες και την κάνουν να δείχνει ταλαιπωρημένη και γερασμένη. Ωστόσο, πριν τις γιορτές καμία γυναίκα δεν θέλει να εμφανιστεί με κουρασμένη όψη. Συνεπώς, η λύση υπάρχει και βρίσκεται στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Οι παράγοντες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα το Χειμώνα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η φροντίδα της επιδερμίδας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι γυναίκες επιδιώκουν ν’ αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Δεν αρκεί να προετοιμάσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, αλλά αξίζει να δείξετε ανάλογη επιμέλεια και στην επιδερμίδα σας, που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ομορφιά και τον αέρα που αποπνέετε. Συνεπώς, πέρα από την περιποίηση με προϊόντα ομορφιάς, χρειάζονται και πιο δραστικές λύσεις, όπως είναι η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Γιατί όμως τώρα; Πέρα από το γεγονός πως οι εμφανίσεις σας είναι περισσότερες λόγω εορτών, το Χειμώνα, η επιδερμίδα μας έχει να αντιμετωπίσει πολλούς «εχθρούς» λόγω εποχής.

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η επιδερμίδα μας εκτίθεται σε πολλούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την εμφάνισή της. Ας εξετάσουμε τους βασικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να αφαιρέσουν την υγρασία από την επιδερμίδα, οδηγώντας την σε ξηρότητα και αφυδάτωση.

Οι δυνατοί άνεμοι και ο κρύος αέρας, ενδέχεται να προκαλέσουν αυξημένη ευαισθησία.

Η θέρμανση εντός κτιρίων, μπορεί να μειώσει την υγρασία στον αέρα, επιδεινώνοντας τη ξηρότητα της επιδερμίδας.

Η έλλειψη επαφής της επιδερμίδας με τον ήλιο, οδηγεί σε έλλειψη της βιταμίνης D που είναι σημαντική για την υγεία της επιδερμίδας.

Η επιλογή, επιβαρυντικών για την επιδερμίδα, καλλυντικών είναι επιβλαβής για το δέρμα.

Επιπλέον, η συχνή χρήση ζεστού νερού, μπορεί να επιδεινώσει τη ξηρότητα.

Οι πολλές υποχρεώσεις της εποχής, σας κάνουν λιγότερο πειθαρχημένες με τη ρουτίνα ομορφιάς σας, ενώ έχουν αντίκτυπο στη διατροφική αξία των γευμάτων που επιλέγετε και μειώνουν τις ώρες του ύπνου σας.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να διατηρήσετε μια υγιή επιδερμίδα έως τα Χριστούγεννα και να υποδεχτείτε το νέο χρόνο με λάμψη και φρεσκάδα. Σίγουρα, μπορείτε ν’ αναζητήσετε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς για ενυδάτωση ή αντιγήρανση, να βελτιώσετε τη διατροφή και την ποιότητα του ύπνου και να περιορίσετε το στρες, όμως, τα θεαματικά αποτελέσματα θα έρθουν με τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, που ονομάζεται και Skin Science 3D, είναι μία μη επεμβατική μέθοδος ηλεκτροδιάτρησης του δέρματος (μέσω της εφαρμογής ηλεκτρικού ρεύματος), όπου διεγείρει το κολλαγόνο επιφέροντας έτσι αύξηση της διαπερατότητας του δερματικού ιστού. Μέσα σε μόλις 40 λεπτά, που διαρκεί η θεραπεία, επιτυγχάνεται η μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό, η ενυδάτωση, η σύσφιξη, η λάμψη, η βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων των ματιών.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, έχει ως στόχο τη διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών μέσω μικρορευμάτων. Τα ειδικά ρυθμισμένα μικρορεύματα εφαρμόζονται κυρίως σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και γίνεται έγχυση πολύτιμων συστατικών κατευθείαν στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, με τη χρήση ηλεκτρομεταφοράς και ηλεκτρο-όσμωσης. Με τον τρόπο αυτό, μεταφέρονται κάτω από την επιδερμίδα υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικοί παράγοντες, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατώντας νερό και διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και νεανικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας.