Νήματα PDO για τη Χαλάρωση του Προσώπου

Τα νήματα PDO είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη χαλάρωση του προσώπου, πετυχαίνοντας την ανόρθωση του δέρματος. Επιπλέον, διορθώνουν τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια και τη χαλάρωση στο λαιμό. Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία έχετε επιτύχει να δείχνετε νεότερη και πιο λαμπερή!

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία με Νήματα PDO στο πρόσωπο;

Η θεραπεία με Νήματα PDO εφαρμόζεται στο πρόσωπο ενέσιμα με τη χρήση αναισθητικής κρέμας. Το αποτέλεσμα που προσφέρει θυμίζει αυτό του lifting χωρίς όμως να γίνεται χειρουργείο. Η διαδικασία πραγματοποιείται με την εισαγωγή του νήματος μέσω μικροσκοπικών βελονιών στο δέρμα όπου και παραμένει. Το πλέγμα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα οδηγεί σε σύσφιξη του δέρματος. Τα νήματα τοποθετούνται είτε κάθετα, είτε οριζόντια, είτε σε πλέγμα, ανάλογα με την περιοχή του προσώπου. Τα Νήματα PDO είναι απορροφήσιμα από τον οργανισμό.

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος;

  • Άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών
  • Άτομα με χαλάρωση ή απώλεια όγκου στο πρόσωπο
  • Άτομα με αλλοιώσεις των χαρακτηριστικών του προσώπου
  • Άτομα με φωτογηρασμένο δέρμα και χαλάρωση
  • Άτομα με δέρμα που σπάει εύκολα

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να υποβληθώ στη θεραπεία;

Η θεραπεία με νήματα μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχουν επιπλοκές ή παρενέργειες με την εφαρμογή Νημάτων PDO;

Το PDO χρησιμοποιείται κυρίως στη χειρουργική ιατρική για τη συρραφή των τραυμάτων. Πλέον όμως, χρησιμοποιείται πολύ και στο κομμάτι της αισθητικής κοσμετολογίας.
Εφόσον η εφαρμογή γίνεται από έμπειρη ομάδα δεν υπάρχουν επιπλοκές και ως παρενέργεια θεωρούνται μικρά αιματώματα και μελανιές, μετά την εφαρμογή για μικρό διάστημα.

Η θεραπεία δεν ενδείκνυται και δεν εφαρμόζεται σε άτομα 18 ετών και κάτω, σε εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν, σε άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα, χρόνιες φλεγμονές του δέρματος ή έχουν αλλεργία στο υλικό της θεραπείας.

Δράσεις και Αποτέλεσμα Νημάτων PDO

Τα νήματα PDO έχουν 3 βασικές δράσεις για τις οποίες ξεχωρίζουν:

  1. Προκαλούν σύνθεση κολλαγόνου
  2. Προκαλούν διέγερση των ινών ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέως
  3. Βοηθούν στη μείωση της χαλάρωσης

Η θεραπεία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή νημάτων PDO δεν είναι άμεσα ορατό. Σε πρώτη φάση μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα του προσώπου είναι φανερά αναζωογονημένη ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι φανερό 3 μήνες μετά. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται συνήθως μία φορά το χρόνο. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Γιατί να επιλέξω τα Medi Cosmetic;

Πείτε τέλος στη χαλάρωση του προσώπου με τα Νήματα Προσώπου PDO! Τα Medi Cosmetic απαρτίζονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ιατρούς και πλαστικούς χειρουργούς. Χρησιμοποιούμε τις πιο καινοτόμες μεθόδους που σας προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Κλείστε σήμερα το δικό σας ραντεβού διάγνωσης και θεραπείας μαζί μας. Βρείτε μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.