Ο χρυσός στην υπηρεσία της αισθητικής

Ο χρυσός χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία από την αρχαιότητα. Ένα από τα μυστικά της βασίλισσας Κλεοπάτρας, για να αναδείξει τη λάμψη και τη νεότητά της, ήταν μια μάσκα από ατόφιο χρυσάφι που τη φορούσε στον ύπνο της, προκειμένου να δέχεται το πρόσωπό της τις ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού!

Ο χρυσός στις κοσμητικές θεραπείες

Σήμερα, χρησιμοποιούνται οι θεραπείες με φύλλα χρυσού, οι οποίες αναζωογονούν την επιδερμίδα, διώχνουν τις τοξίνες και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος. Με λίγα λόγια, ο χρυσός χρησιμοποιείται σε πολλές θεραπευτικές μεθόδους ομορφιάς, γιατί έχει την ιδιότητα να απορροφάται εύκολα από το δέρμα, επειδή είναι ένα από τα πιο ευεργετικά πολύτιμα μέταλλα.

Έχει επίσης αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα μοναδικό αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης. Ταυτόχρονα βοηθάει σημαντικά στην κυκλοφορία του αίματος και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος και για όλες τις ηλικίες, ακόμα και για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν προληπτικά κάποια θεραπεία στο πρόσωπό τους.

Τα Medi Cosmetic, προσφέρουν πλέον στην Ελλάδα μια θεραπεία που συνδυάζει τη γνώση του χθες με τα τεχνολογικά επιτεύγματα του σήμερα!

Η Gold Therapy, με την οποία μπορούμε να αποκτήσουμε τη λάμψη του χρυσού! Είναι μια μοναδική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος που δημιουργεί στο δέρμα ελαστικότητα και σύσφιξη.
Ο χρυσός αναζωογονεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, προστατεύει το δέρμα από τις φθορές του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα ενισχύει το πλέγμα της επιδερμίδας, αλλά και τις αντοχές της απέναντι στις “απειλές”, όπως ο ήλιος!

Ο χρυσός στις ιατρικές θεραπείες

Η χρήση του πολύτιμου μετάλλου δεν σταματά στην κοσμετολογία!

Το Scarlet Exp αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των ουλών, αλλά ακόμα και των σημαδιών από ακμή. Το μηχάνημα, διαθέτει επίχρυση κεφαλή, η οποία στέλνει ένα ενεργειακό κύμα στα σημεία του προσώπου που εφαρμόζουμε τη μέθοδο, το οποίο φτάνει σε αρκετά μεγάλο βάθος λόγω της αγωγιμότητας του χρυσού!

Έτσι, χωρίς να εγχέουμε καμία ξένη χημική ουσία στο πρόσωπο, καταφέρνουμε να ενεργοποιήσουμε τη γέννηση του κολλαγόνου από τον οργανισμό με άκρως φυσικό τρόπο, γεμίζοντας τις ρυτίδες του προσώπου από μέσα προς τα έξω, εξαφανίζοντας το πόδι της χήνας, τις ρυτίδες καπνιστή πάνω από το στόμα, αλλά και τις ρυτίδες στο μέτωπο!

Ίσως τελικά, ό,τι λάμπει είναι χρυσός! Και από εδώ και στο εξής, με τη δύναμη του χρυσού θα αναδείξετε και τη δική σας λάμψη.