Οι ηλεκτρικοί παλμοί στην υπηρεσία της ομορφιάς

Ο χρόνος που περνά, μας πανικοβάλει γιατί όλοι θέλουμε να έχουμε μια νεανική και όμορφη επιδερμίδα σε κάθε ηλικία και βέβαια αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επέμβουμε κάποια στιγμή, άλλοτε με πιο δραστικούς, άλλοτε με λιγότερο επεμβατικούς τρόπους. Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς μας, η φωτογήρανση, που προέρχεται από τη μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο και όχι μόνο, εκδηλώνεται με αλλοιώσεις στο δέρμα μας όπως είναι οι ρυτίδες, η ξηρότητα, η έλλειψη σφριγηλότητας και “φρεσκάδας”, η θαμπή όψη κ.α.

Ευτυχώς όμως, η σύγχρονη επιστήμη και η τεχνολογία τελευταίας γενιάς, κάνουν εύκολη και αναίμακτη την ανανέωση του προσώπου μας με τις νέες και πολύ εξελιγμένες μεθόδους. Μία από αυτές είναι η θεραπεία Magic Touch. Πρόκειται για μία μέθοδο αναγέννησης προσώπου, που βασίζεται στη νευρομυϊκή διέγερση, η οποία πραγματοποιείται με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών μέσω ειδικών γαντιών.

Το θέαμα και μόνο είναι από μόνο του εντυπωσιακό!
Τα ειδικά γάντια προκαλούν διέγερση στους μυς του προσώπου, στέλνοντας ήπια κύματα σε όλο το μυϊκό σύστημα του προσώπου, το οποίο συνδέεται με το δέρμα μας. Έτσι, οι ήπιες συσπάσεις προκαλούν αναγέννηση και νεοκολλαγένεση, δηλαδή ακριβώς αυτό που χρειάζεται το πρόσωπό μας για να λάμψει από υγεία!

Οι 5 κινήσεις της επιτυχίας…
Ας πάρουμε τώρα με τη σειρά τις κινήσεις και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτή η θεραπεία, γιατί πράγματι έχει πολύ ενδιαφέρον!

Αρχικά παραδινόμαστε στα χέρια των ειδικών της Medi Cosmetic, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι.

1. Πρώτη κίνηση, είναι ένας καλός βαθύς καθαρισμός του προσώπου, με ήρεμες κινήσεις, όπου χρησιμοποιούνται ειδικά καλλυντικά που εισχωρούν σε βάθος.
2. Δεύτερη κίνηση, είναι η εφαρμογή στο πρόσωπο ενός ειδικού gel ορού, που δίνει τροφή στο δέρμα και καταπραΰνει τους ερεθισμούς από τον ήλιο.
3. Στη συνέχεια με τη βοήθεια των ειδικών γαντιών προκαλείται η νευρομυική διέγερση και επομένως οι συσπάσεις στο πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε άμεση τόνωση, ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος!
4. Τέταρτη κίνηση, είναι η εφαρμογή στο πρόσωπο μιας χρυσής μάσκας από υαλουρονικό οξύ και πολύτιμα συστατικά.
5. Και η θεραπεία τελειώνει με την εφαρμογή κρυοθεραπείας, η οποία εξασφαλίζει στο δέρμα την αύξηση της σφριγηλότητας και το φινίρισμα της επιδερμίδας.

Με ένα “μαγικό άγγιγμα”, όπως δηλώνει το όνομα της θεραπείας Magic Touch, μπορούμε να δώσουμε τροφή στο πρόσωπό μας και να το δούμε να ακτινοβολεί τον καλύτερό του εαυτό!