Οι θεραπείες της Άνοιξης για τέλειο σώμα το καλοκαίρι

Δείτε ποιες θεραπείες της Άνοιξης θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα για το Καλοκαίρι.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο Καλοκαίρι που τόσο αγαπάμε και περιμένουμε με ανυπομονησία. Υπάρχει κάτι που δε σας αφήνει να χαρείτε αβίαστα τον ερχομό του Καλοκαιριού; Νιώθετε ανασφάλεια να μπείτε ξανά στα καλοκαιρινά σας ρούχα ή να εμφανιστείτε στην παραλία; Δε χρειάζεται πλέον να κυριαρχεί ο φόβος και η ανασφάλεια για τίποτα από όλα αυτά. Αρχικά, η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα μας και φυσικά είναι επιλογή. Αν αναρωτιέστε πώς θα φτιάξετε το τέλειο σώμα για το Καλοκαίρι, η απάντηση είναι μία… στα Medi Cosmetic θα βρείτε τη λύση!
Το αδυνάτισμα και η απώλεια λίπους παύει πλέον να αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο! Στα Medi Cosmetic μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες θεραπείες της Άνοιξης. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί ραγδαία και φυσικά η κοσμητική ιατρική δεν έμεινε ανεπηρέαστη. Σύγχρονες μέθοδοι αδυνατίσματος, για ό,τι και αν χρειάζεστε, παρέχονται στα εξειδικευμένα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic, για να βελτιώσουν το σώμα και την ψυχολογία σας. Η απώλεια λίπους και περιττών κιλών και ταυτόχρονα η σύσφιξη του σώματος είναι ο συνδυασμός που θα προσφέρει το ιδανικό, νεανικό σώμα που ονειρεύεστε και θα σας επιστρέψει τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, φέτος το Καλοκαίρι!

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες της Άνοιξης για το «τέλειο» σώμα

Η νέα ιατρική πλατφόρμα Lipo Cible βάζει τέλος στο επίμονο λίπος που συσσωρεύεται στο σώμα σας. Με τη μέθοδο των ψυχρών υπερήχων χαμηλής συχνότητας, επιτυγχάνεται η καταστροφή των λιποκυττάρων που τόσο ταλαιπωρούν άνδρες και γυναίκες. Με την εφαρμογή πίεσης και θερμότητας στο σημείο, το λίπος ρευστοποιείται και απομακρύνεται μετά από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο. Με αντίστοιχο τρόπο απομακρύνεται το λίπος από το σώμα μας και με την εφαρμογή της μη επεμβατικής μεθόδου αδυνατίσματος Active Laser. Το laser χαμηλής συχνότητας λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία απομακρύνονται με την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον μπορείτε να δοκιμάσετε και τη θεραπεία Hot & Cold. Η εναλλαγή θερμότητας και ψύχους βοηθά στην απώλεια πόντων και στη θεαματική μείωση του τοπικού πάχους.

Το τοπικό πάχος πολλές φορές επιμένει, ακόμα και μετά από επίμονες εξαντλητικές δίαιτες και προπονήσεις. Στα Medi Cosmetic μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που στοχεύουν στο τοπικό αδυνάτισμα. Επικεντρώνονται δηλαδή στα σημεία που συσσωρεύεται περιττό λίπος, όπως η κοιλιά, τα μπράτσα, οι μηροί και οι γλουτοί. Η μέθοδος λιποδιάλυσης και αύξησης μυϊκής μάζας, Magna Shape, για παράδειγμα, εφαρμόζει ηλεκτρικούς παλμούς πάνω στους μύες, με αποτέλεσμα να προκαλείται μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη γυμναστική. Για εσάς λοιπόν, που με τους ρυθμούς της καθημερινότητας δε βρίσκετε χρόνο για φυσιολογική άσκηση, αυτή είναι η τέλεια εναλλακτική! Επίσης, με τη μη επεμβατική μέθοδο Medi Cool, εφαρμόζεται έντονη ψύξη, περί των -6 βαθμών Κελσίου, θρυμματίζοντας τα λιποκύτταρα και αφαιρώντας σας την έγνοια του τοπικού πάχους. Αναίμακτα όμως απομακρύνονται τα λιποκύτταρα και με τη θεραπεία λιποαναρρόφησης Liposonix Next Gen, που διοχετεύει υπερήχους νέας γενιάς, στα σημεία που βρίσκονται διογκωμένα λιποκύτταρα, αντιμετωπίζοντας το επίμονο τοπικό πάχος, ήδη από τις πρώτες μέρες εφαρμογής.
Μην αφήνετε τα όνειρά σας για ένα τέλειο σώμα να μείνουν ανεκπλήρωτα. Πετύχετε την ολική αναδιαμόρφωση της σιλουέτας σας με ασφάλεια, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στα Medi Cosmetic. Θα βρείτε επιπλέον μια σειρά σύγχρονων και αποτελεσματικών μεθόδων σύσφιξης σώματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, για άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Medi Cosmetic σας περιμένει και υπόσχεται να σας προσφέρει τις κατάλληλες θεραπείες της Άνοιξης για τις ανάγκες του σώματος σας.