Πείτε “ναι” στην πιο οικονομική μέθοδο αδυνατίσματος!

Για όλους και όλες εσάς που αναζητάτε μία αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο αδυνατίσματος, έχουμε καλά νέα! Ακούει στο όνομα Active Laser και αποτελεί τη μοναδική μέθοδο που χρησιμοποιεί τη δύναμη του laser, για να σας χαρίσει το σώμα που ονειρεύεστε…

Και active…
Πρόκειται για μία μη επεμβατική, αλλά δραστική μέθοδο, που χρησιμοποιεί 14 πλάκες σε διάφορα μεγέθη και τις εφαρμόζει στα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη από διόρθωση. Εκεί, ενεργεί το laser χαμηλής συχνότητας, επιδρώντας σε κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά, με στόχο τη συρρίκνωση και καταστροφή του. Λιγότερα διογκωμένα λιποκύτταρα, σημαίνουν λιγότερο τοπικό πάχος και λιγότερο βάρος γενικότερα! Ταυτόχρονα, το laser που χρησιμοποιείται προκαλεί ταυτόχρονη λιπόλυση και σύσφιξη, με αποτέλεσμα να έχουμε μία διπλή δράση σε ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο.

Και laser…
Η διαφορά αυτής της θεραπείας από άλλες μεθόδους αδυνατίσματος, είναι ότι το Active Laser εκπέμπει πολυεστιακό laser, δηλαδή ενεργεί με πολλές δέσμες ταυτόχρονα και μπορεί να ανιχνεύσει τα λιποκύτταρα σε όποιο βάθος και αν βρίσκονται. Έτσι, στοχεύοντας ταυτόχρονα σε πολλά μήκη και πλάτη του σώματος, έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το σωρευμένο λίπος, σε πολλές διαστάσεις.

Και οικονομικό…
Και φτάσαμε στο ζητούμενο. Ανήκετε σε εκείνους που αναζητούν μία μέθοδο αδυνατίσματος, όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατική, αλλά αποτελεσματική; Θέλετε να χάσετε μερικά κιλά για να ξανανιώσετε, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά; Δεν θέλετε να καταφύγετε σε δίαιτες και επίπονη γυμναστική, ενώ ταυτόχρονα δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Σηκώστε το τηλέφωνο, καλέστε στα Medi Cosmetic και ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά, για να σας ενημερώσουμε τι μπορούμε να κάνουμε για το δικό σας σώμα, με την άκρως οικονομική μέθοδο Active Laser! Η μέθοδος Active Laser μπορεί να γίνει ακόμα και προληπτικά για τη διατήρηση του ιδανικού βάρους.