Ώρα για ολική αποτοξίνωση!

Κάτι η χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού, κάτι η μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού, κάτι το άστατο πρόγραμμα, ο οργανισμός μας επιβαρύνεται. Έτσι, δεν αργούμε να δούμε τον μεταβολισμό μας να μειώνεται και τα πρώτα κατάλοιπα του καλοκαιριού, δηλαδή τα επιπλέον κιλά, να κάνουν την εμφάνισή τους. Μάλιστα, συνήθως τα βλέπουμε να παραμένουν σε κοιλιά ή γλουτούς, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε ακόμα περισσότερο να αντιμετωπίσουμε το επίμονο τοπικό πάχος.

Επίσης, παρόλο που το μαύρισμα “κρύβει” ελαφρώς την κυτταρίτιδα, όσο περνούν οι ημέρες και χάνουμε το σοκολατένιο χρώμα μας, η κυτταρίτιδα φαίνεται να κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή της!

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και τι μπορούμε να κάνουμε;

Ο οργανισμός μας, μετά από τις καταχρήσεις του καλοκαιριού, “φωνάζει” ότι χρειάζεται αποτοξίνωση. Και δεν εννοούμε μόνο να αλλάξουμε τη διατροφή μας ή να ακολουθήσουμε κάποιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης 2 – 3 ημερών με χυμούς. Χρειαζόμαστε μία πραγματική λεμφική αποσυμφόρηση, που θα διώξει τις τοξίνες από τον οργανισμό μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά τόσο στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, όσο και στο αδυνάτισμα!

Πώς θα γίνει αυτό; Με τη μέθοδο AIR PRESSING των Medi Cosmetic!

Το AIR PRESSING παρέχει εναλλακτική πίεση αέρος σε όλο το σώμα, ως ένα είδος λεμφικού μασάζ.

Προκαλεί έντονη εφίδρωση και επιτάχυνση της διαδικασίας αποτοξίνωσης, ενώ διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Ο μεταβολισμός ενεργοποιείται άμεσα, ώστε να αυξηθούν οι καύσεις. Ταυτόχρονα, συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, που οφείλονται στην κατακράτηση υγρών, ενώ εφαρμόζεται συμπληρωματικά και με τις πιο δραστικές θεραπείες αδυνατίσματος για βελτίωση της αποβολής του απελευθερωμένου λίπους.

Ας χαρίσουμε στον οργανισμό μας, την αποτοξίνωση που χρειάζεται!