Όχι πια χαλάρωση στο πρόσωπο και το σώμα!

Η χαλάρωση του δέρματος αποτελούσε για πάρα πολλά χρόνια ένα δύσκολο πρόβλημα να λυθεί, το οποίο όμως σήμερα πια, η σύγχρονη επιστήμη το αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία. Αν λοιπόν η χαλάρωση του προσώπου ή του σώματος έχει απασχολήσει και εσάς ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, σας έχουμε καλά νέα! Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν τον πλέον εξελιγμένο τρόπο που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

Πώς λειτουργεί;
Πρόκειται για τη μέθοδο που ακούει στο όνομα Ραδιοανάπλαση. Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, καταφέρνουμε να διοχετεύσουμε ενέργεια στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματός μας.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό;
Με τη διοχέτευση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων καταφέρνουμε να ενεργοποιήσουμε τους ινοβλάστες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό. Έτσι, παρόλο που με την πάροδο του χρόνου σταδιακά μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου, εμείς καταφέρνουμε με τη Ραδιοανάπλαση να «ξυπνήσουμε» την παραγωγή του και να χαρίσουμε σύσφιξη στο δέρμα «από μέσα προς τα έξω».

Η Ραδιοανάπλαση για το πρόσωπο
Για τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, που αναζητούν μία μη επεμβατική μέθοδο η οποία θα «εξαφανίσει» αρκετά χρόνια από το πρόσωπό τους, η Ραδιοανάπλαση αποτελεί την ιδανική επιλογή! Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, διορθώνουμε το οβάλ του προσώπου, ενώ αντιμετωπίζουμε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης, αφού ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εκείνες «γεμίζουν» με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών.

Η Ραδιοανάπλαση για το σώμα
Χαλαρά μπράτσα, κοιλιά, γλουτοί, μηροί και όπου αλλού παρατηρείται χαλάρωση, ενδεχομένως να απασχολούν και εσάς. Με τη Ραδιοανάπλαση, στοχεύουμε στις προβληματικές περιοχές και προκαλούμε άμεση και ορατή σύσφιξη, βελτιώνοντας αισθητά τη σιλουέτα, ανορθώνοντας εντυπωσιακά τους γλουτούς και τους μηρούς.

Άρα, αν ψάχνετε μία μη επεμβατική λύση που θα σας χαρίσει σφιχτό και νεανικό κορμί μέσα σε λίγες συνεδρίες, τότε η Ραδιοανάπλαση είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε, χωρίς νυστέρι, χωρίς δίαιτα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Παρόλο που οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται εδώ και αρκετές δεκαετίες, τα Medi Cosmetic πρωτοπορούν, εφαρμόζοντας τις ραδιοσυχνότητες τελευταίας γενιάς, με τη μέθοδο της Ραδιοανάπλασης. Μην αφήνετε λοιπόν ούτε στιγμή τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος να φανούν στο πρόσωπο ή το σώμα σας. Αντιμετωπίστε τις, αποτελεσματικά, ακίνδυνα και μη επεμβατικά με την αποκλειστική θεραπεία των Medi Cosmetic!