Πώς δρα ανώδυνα, η θεραπεία προσώπου με ραδιοσυχνότητες

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για τις ραδιοσυχνότητες, πριν προχωρήσετε στη θεραπεία προσώπου.

Η φροντίδα του προσώπου είναι απολύτως φυσιολογική κι επιθυμητή για τους άνδρες και τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Το φρέσκο και λαμπερό δέρμα, μας κάνει να μοιάζουμε περισσότερο υγιείς και πιο νέοι. Άλλωστε ο σύγχρονος τρόπος ζωής, αποδεικνύεται εξαιρετικά επιβλαβής για την επιδερμίδα μας συνολικά και για το πρόσωπό μας, ειδικά.

Οι παράγοντες που αποδεικνύονται επιβλαβείς, είναι πολλοί και ποικίλοι. Η πάροδος του χρόνου, τα δερματικά προβλήματα, η ακμή, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η μη χρήση αντιηλιακής προστασίας, το άγχος, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, η απειθαρχία στο skincare και η ανεπαρκής ενυδάτωση, έχουν αρνητικές συνέπειες στην επιδερμίδα μας.

Μην ξεχνάτε πως είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας αλλά και άντρα, να θέλει να γυρίσει πίσω τον χρόνο και ν’ αποκτήσει τη νεανική επιδερμίδα και το λαμπερό πρόσωπο που είχε. Οι ραδιοσυχνότητες και η ραδιοανάπλαση RF μπορούν να κάνουν αυτή την επιθυμία πραγματικότητα, δίχως νυστέρι.

Πώς οι ραδιοσυχνότητες δίνουν τη λύση

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) αποτελούν την πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδο για την ολική ανάπλαση του προσώπου. Με τη ράδιο-ανάπλαση RF, μπορείτε να αντιστρέψετε τα εμφανή σημάδια που προκλήθηκαν από το πέρασμα του χρόνου και όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Με τις ραδιοσυχνότητες αποκαθίσταται η μυϊκή χαλάρωση του προσώπου, ενώ παράλληλα το δέρμα αποκτά νεανική όψη, σφριγηλότητα και φρεσκάδα.

Πώς δρουν οι ραδιοσυχνότητες;

Η θεραπεία ραδιοανάπλασης RF, είναι μία αναίμακτη θεραπεία που αξιοποιεί τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων. Οι ραδιοσυχνότητες ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, προκαλώντας θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, η οποία με τη σειρά της ωθεί τους ινοβλάστες στην ενεργοποίησή τους και στην παραγωγή ελαστίνης. Με τον τρόπο αυτό, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, το δέρμα λειαίνεται, συσφίγγεται και η όψη του προσώπου αναζωογονείται. Με απλά λόγια, με τις ραδιοσυχνότητες πετυχαίνουμε διπλή δράση αναδόμησης του υπάρχοντος κολλαγόνου στον οργανισμό αλλά και παραγωγής νέου κολλαγόνου, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών… με αποτελέσματα που δείχνουν απόλυτα φυσικά,
 χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πόσες συνεδρίες ανάπλασης προσώπου απαιτούνται;

Για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος συστήνονται 8 έως 10 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται ανά 10 ημέρες. Κάθε συνεδρία κυμαίνεται από 20 έως 40 λεπτά, ανάλογα με τη διάσταση του προβλήματος και το μέγεθος της περιοχής που εκτείνεται.

Στα Medi Cosmetic πραγματοποιούμε διαγνωστικούς ελέγχους και αναλύσεις των αναγκών του δέρματός σας. Μέσα από αυτές τις αναλύσεις εντοπίζονται με μεγάλη ακρίβεια οι ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας καθώς και οι φθορές που έχει υποστεί, προσφέροντάς σας εξατομικευμένες θεραπείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία ανάπλασης προσώπου με ραδιοσυχνότητες RF, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα σε κάποιο από τα Ιατρεία Κοσμετολογίας και απολαύστε εγγυημένα νεανικό και αναζωογονημένο πρόσωπο!