Πώς θα πετύχετε υπέροχο βλέμμα χωρίς χειρουργείο

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική που αποκαθιστά τη γήρανση στην περιοχή των ματιών και χαρίζει υπέροχο βλέμμα χωρίς χειρουργείο.

Τα μάτια είναι η πύλη προς το σύμπαν της ψυχής. Με το βλέμμα, ανακαλύπτουμε τον κόσμο γύρω μας και δηλώνουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Τα μάτια «μιλούν» και γι’ αυτό παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στην εικόνα μας.

Γιατί «κουράζεται» το βλέμμα μας

Αξίζει να γνωρίζετε, πως το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και γι’ αυτό είναι τόσο εμφανές το αποτύπωμα του χρόνου αλλά και της κούρασης στο βλέμμα. Τρίβοντας έντονα τα μάτια κατά τη διάρκεια της ζωής μας, μπορεί να σπάσουμε μικρά αιμοφόρα αγγεία που θα κάνουν το βλέμμα να δείξει ακόμη πιο ταλαιπωρημένο.

Η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή αλλά και το κάπνισμα, σχετίζονται με τα κουρασμένα μάτια και την πρόωρη γήρανσή τους. Η έκθεση των ματιών στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι επιβλαβής για τα μάτια αλλά και τη γύρω περιοχή των βλεφάρων. Αν δεν πίνετε αρκετό νερό, η αφυδάτωση συνδέεται με την πρόωρη γήρανση, όπως και στην περιοχή των ματιών.

Η λύση για υπέροχο βλέμμα χωρίς χειρουργείο

Υπάρχει όμως τρόπος να πετύχετε φωτεινό βλέμμα χωρίς χειρουργείο, λέγοντας «αντίο» στις τομές και τα ράμματα και φέρνοντας την επανάσταση στην αντιστροφή του χρόνου. Η αναίμακτη τεχνική βλεφαροπλαστικής Flex Eye, αποκαθιστά τη γήρανση γύρω από την περιοχή των ματιών.

Τι είναι το Flex Eye;

Το Flex Eye είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος που έχει να επιδείξει η ιατρική αισθητική, που αποδεδειγμένα αναστρέφει και μειώνει αισθητά τη χαλάρωση των άνω βλεφάρων, αναβάλλοντας τη χειρουργική βλεφαροπλαστική. Η μέθοδος εξαλείφει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μέτωπο, μπροστά από το αυτί, το λαιμό και το μπούστο. Επιπλέον, ενδείκνυται
 για τη θεραπευτική αντιμετώπιση παθήσεων των βλεφάρων όπως τα ξανθελάσματα, τα ογκίδια 
και τις μυρμηγκιές. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία, καθώς δεν προκαλεί αιμορραγία, ούτε νέκρωση στους γύρω ιστούς, ενώ εξασφαλίζει την ενυδάτωση, την αναδόμηση και τη λάμψη στην περιοχή εφαρμογής της.

Πώς λειτουργεί το Flex Eye

Το Flex Eye είναι μία γεννήτρια πλάσματος, η οποία δημιουργεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, το οποίο έρχεται σε επαφή με την περίσσεια
 του δέρματος, εξατμίζοντας τα υγρά από τους επιφανειακούς ιστούς. Οι ελαστικές ίνες του δέρματος συσπώνται, αυξάνουν το πάχος τους, επιτυγχάνοντας έτσι το αποτέλεσμα του «lifting».

Πώς θα διατηρήσετε ένα νεανικό βλέμμα

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές που θα βοηθήσουν να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια του βλέμματός σας.

Φροντίστε τη διατροφή σας
Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες Α, C και E, συμβάλλουν στην υγεία των ματιών.

Ξεκουράστε τα μάτια σας
Τα συχνά διαλείμματα από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου είναι απαραίτητα.

Προστατεύστε τα μάτια σας από τον ήλιο
Φορέστε γυαλιά ηλίου που προστατεύουν τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς αυτή μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα μάτια.

Κοιμηθείτε όσο πρέπει
Ο επαρκής ύπνος εξασφαλίζει την ανάπαυση των ματιών.

Ενυδατώστε τα μάτια
Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς και τις θεραπείες για την ενυδάτωση των ματιών.

Επικοινωνήστε με τα Medi Cosmetic για να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας, ώστε να ενημερωθείτε για τη θεραπεία που χαρίζει υπέροχο βλέμμα χωρίς χειρουργείο.