Πρόσωπο στον ήλιο. Τι φθορές δημιουργεί;

Αυτή η υπέροχη αίσθηση που έχουμε, όταν καθόμαστε απέναντι στον ήλιο, είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Όμως, όταν οι μαγικές στιγμές του καλοκαιριού και η ζεστασιά του ήλιου τελειώσουν, τότε το μόνο που μένει είναι τα αντιαισθητικά καφέ σημάδια, γνωστά και ως πανάδες, τα οποία όσο είμαστε ακόμα μαυρισμένοι δεν φαίνονται.

Ένοχος ο κατηγορούμενος!
Ο ήλιος κρίνεται ένοχος για τη γνωστή φωτογήρανση, η οποία αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια της στο πρόσωπό μας. Μερικά από αυτά είναι οι ρυτίδες, η αφυδάτωση, η τραχύτητα, αλλά φυσικά και οι δυσχρωμίες, οι κηλίδες και οι πανάδες. Ειδικά στην περίπτωση των τελευταίων, για τα λευκά κυρίως δέρματα, οι πανάδες μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό αισθητικό πρόβλημα, καθώς τα κύτταρα που παράγουν μελανίνη, έπειτα από σημαντική έκθεση στον ήλιο, αρχίζουν να παράγουν περισσότερη από όση χρειάζεται, με αποτέλεσμα ακόμα και μέσα σε ένα καλοκαίρι να γεμίζει το δέρμα πανάδες!

Η πρόληψη
Ουσιαστική πρόληψη απέναντι στη δημιουργία πανάδων, σε μία χώρα που λούζεται σχεδόν 300 ημέρες τον χρόνο από τον ήλιο, δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο μπορούμε να προλάβουμε τη δημιουργία πανάδων με τη σωστή χρήση ενός καλού αντηλιακού, αρκετά υψηλής προστασίας, ανάλογα και με τον τύπο δέρματός μας, το οποίο πρέπει να ανανεώνουμε συχνά και φυσικά όχι μόνο όταν είμαστε στην παραλία. Ειδικά το πρόσωπο, λόγω της μεγάλης ευαισθησίας του, δεν πρέπει ποτέ να μένει χωρίς αντηλιακό, ακόμα και τον χειμώνα.

Η λύση
Αν λοιπόν για κάποιο λόγο δεν καταφέραμε να προστατευτούμε επαρκώς και εμφανίστηκαν σημάδια στο πρόσωπο ή και το σώμα μας, τότε υπάρχει λύση!

Η μέθοδος FRAXMED είναι το σύγχρονο “όπλο” στα χέρια των γιατρών, για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και των πανάδων!
Πρόκειται για ένα κλασματικό laser τελευταίας γενιάς, που είναι ειδικό για τις δύσκολες περιπτώσεις του προσώπου μας, χωρίς να χρειάζεται περίοδος επούλωσης. Δρα επιλεκτικά στους ιστούς, εξαλείφοντας μία μία τις πανάδες και τις δυσχρωμίες, ενώ βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, που χαρίζει σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη ακόμα και των δυσχρωμιών που οφείλονται στη φυσιολογική γήρανση του δέρματος, σε μέτωπο ή ακόμα και στα χέρια! Οι λευκαντικές κρέμες και τα σπιτικά γιατροσόφια δυστυχώς δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, ενώ μπορεί ακόμα και να προκαλέσουν αλλεργίες.

Η μέθοδος FRAXMED δρα ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο επούλωσης, μπορεί να σας χαρίσει το λευκό, αστραφτερό δέρμα που ονειρεύεστε.