Πώς να επιλέξω την κατάλληλη θεραπεία προσώπου;

Οι διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε επιδερμίδας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας προσώπου. Το πρόσωπό μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση προκειμένου να αντιστέκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στη φθορά του χρόνου.

Στα Medi Cosmetic προσφέρουμε μία πληθώρα θεραπειών προσώπου και διαγνωστικές αναλύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών μας!

Διαγνωστικές αναλύσεις για τον καθορισμό της κατάλληλης θεραπείας προσώπου

Μια διαγνωστική ανάλυση είναι απαραίτητη προκειμένου να εξακριβωθούν επ’ ακριβώς οι ανάγκες της επιδερμίδας. Πολλές είναι οι γυναίκες αλλά και οι άντρες που δεν έχουν σωστή εικόνα για την κατάσταση και τον τύπο του δέρματός τους! Σε αυτή την κατάσταση συμβάλλουν οι διαγνωστικές αναλύσεις των Medi Cosmetic, καθορίζοντας και την κατάλληλη θεραπεία προσώπου που πρέπει να εφαρμοστεί.

Απεικόνιση των αναγκών του δέρματος με την τεχνολογία VISIA

Η τεχνολογία VISIA, μας επιτρέπει την απεικόνιση των επιδερμικών βλαβών που είναι αδύνατον να εντοπιστούν με γυμνό μάτι. Παραδείγματα τέτοιων φθορών μπορεί να είναι:

  • Φθορές από την πολύωρη ηλιακή έκθεση
  • Φραγμένοι πόροι
  • Σημάδια ακμής
  • Δυσχρωμίες & πανάδες

Η ανάλυση VISIA εκτός από τη δυνατότητα απεικόνισης των βλαβών στο δέρμα, μας επιτρέπει και την πρόβλεψη της εξέλιξής τους μέσω προσομοιώσεων. Η τεχνολογία της ανάλυσης VISIA αποτελεί ιδανική λύση για ανθρώπους με διάφορα σημάδια στο πρόσωπό τους που αναζητούν την κατάλληλη γι’ αυτούς θεραπεία προσώπου.

Δερμοανάλυση προσώπου

Η δερμοανάλυση αποτελεί μία μέθοδο διάγνωσης διάφορων βλαβών του δέρματος όπως:

  • Καθορισμό του επιπέδου αφυδάτωσης
  • Προσδιορισμό της ελαστικότητας και της χαλάρωσης των δερματικών ιστών

Χάρη στη χρήση τρισδιάστατης εικόνας επιτυγχάνουμε τον ακριβή προσδιορισμό του φωτότυπου του δέρματος. Ο καθορισμός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εκάστοτε επιδερμίδα αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιλογή της αποτελεσματικότερης θεραπείας αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων.

Εξέταση φωτογήρανσης

Στα Medi Cosmetic πραγματοποιούμε ειδική εξέταση φωτογήρανσης μέσα από την οποία ελέγχουμε την έκταση της εξωγενούς γήρανσης του προσώπου. Ως εξωγενή γήρανση ορίζουμε την γήρανση της επιδερμίδας εξαιτίας της χρόνιας έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία, είτε φυσική είτε τεχνητή. Με τη φωτογήρανση εξετάζονται οι επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα, όπως:

  • χρωματικές αλλοιώσεις
  • ρυτίδες, σπίλους
  • καλοήθεις ή και κακοήθεις βλάβες

Δερματολογικός καθαρισμός – Θεραπείες προσώπου

Στα Medi Cosmetic θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα θεραπειών προσώπου για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας, μπορεί να σας κατατοπίσει και να σας προτείνει το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μία από τις πιο προηγμένες θεραπείες προσώπου και βασίλισσα στις θεραπείες αντιγήρανσης. Χάρη στην κεφαλή του μηχανήματος που αποτελείται από διαμάντια, η επιδερμίδα λειαίνεται ενώ παράλληλα εφαρμόζεται τοπικά αναρρόφηση ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η συγκεκριμένη θεραπεία προσώπου αποτελείται από 4 στάδια. Αρχικά πραγματοποιείται απολέπιση της επιδερμίδας, απομακρύνοντας το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, το πρόσωπο ενυδατώνεται ανακτώντας την φρεσκάδα και την λάμψη του. Έπειτα χάρη στην διαμαντένια κεφαλή του μηχανήματος διορθώνονται τυχών ατέλειες του δέρματος όπως σπυράκια, ρυτίδες και μαύρα στίγματα. Τέλος, η Δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μία ανώδυνη μέθοδο που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας χαρίζοντάς της νεανική όψη!

Καθαρισμός προσώπου με τη μέθοδο Hydro Fusion

Η μέθοδος HYDRO FUSION αποτελεί μία θεραπεία καθαρισμού προσώπου και βασίζεται στην υδρο-δερμοαπόξεση. Με το Hydro Fusion απελευθερώνονται στο πρόσωπο μόρια ενεργού οξυγόνου, συμβάλλοντας στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου, μειώνοντας έτσι ορατά τα σημάδια γήρανσης.

Η θεραπεία προσώπου Hydro Fusion αποτελεί την ιδανικότερη λύση για άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση του προσώπου και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας!

Θεραπεία προσώπου για αντιμετώπιση δυσχρωμιών, πανάδων και ρυτίδων

Έχετε κηλίδες, πανάδες ή ανεπιθύμητα σημάδια στο πρόσωπό σας; Στα Medi Cosmetic, σας έχουμε τη λύση! Το Fraxmed αποτελεί την πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική λύση ολικής ανάπλασης του προσώπου, αξιοποιώντας την τεχνολογία μικροκλασματικού Laser τελευταίας γενιάς. Η θεραπεία Fraxmed χαρίζει σφριγηλότητα, σύσφιξη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα ανανεώνοντας συνολικά την εικόνα αλλά και την διάθεσή σας!

Για την επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας προσώπου μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό των Medi Cosmetic. Κλείστε το δικό σας ραντεβού σε κάποιο από τα ιατρεία κοσμετολογίας προκειμένου να σας προτείνουμε ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του προσώπου σας!

Βρείτε μας σε Ερμού – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.