Πώς θα αποκτήσω λαμπερό δέρμα;

Το ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα αποτελεί επιθυμία για τους περισσότερους ανθρώπους, τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες! Το πρόσωπο, όντας το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε κάποιον, αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής του, την υγεία της επιδερμίδας του ενώ μπορεί να προδώσει και τις φθορές που προκαλεί η πάροδος του χρόνου.

Στα Medi Cosmetic πρωτοπορούμε προσφέροντας καινοτόμες θεραπείες που προσδίδουν λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σας!

Λαμπερό δέρμα και αναζωογόνηση επιδερμίδας με την μέθοδο Skin Science 3D

Εάν παρατηρείτε στην επιδερμίδα του προσώπου σας θολότητα ή και θαμπάδα, σας έχουμε τη λύση! Η θεραπεία Skin Science 3D ενδείκνυται για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν λαμπερό δέρμα χωρίς χειρουργικές μεθόδους ή επίπονες τεχνικές.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος;

Το Skin Science 3D βασίζεται στην τεχνολογία της ηλεκτροδιάτρησης, μέσω της οποίας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές στη βαθύτερη λιπιδιακή στιβάδα της κυτταρικής μεμβράνης. Στην πραγματικότητα η δράση της θεραπείας θα μπορούσε να περιγραφεί ως μία μη ενέσιμη μορφή μεσοθεραπείας.

Με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων επιτυγχάνουμε την διείσδυση δραστικών ουσιών κάτω από τη στιβάδα του δέρματος, με τη διαδικασία της ηλεκτρομεταφοράς και της ηλεκτρο-όσμωσης.

Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρονται υποδερμικά διάφορες θρεπτικές ουσίες όπως:

  • υαλουρονικό οξύ
  • βιταμίνες
  • αντιοξειδωτικοί παράγοντες
  • πεπτίδια και άλλα

Η διαδερμική διείσδυση των παραπάνω θρεπτικών συστατικών έχει αντιγηραντική δράση χαρίζοντας λαμπερό δέρμα και υγιή όψη της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Επιπλέον η θεραπεία ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος ενώ παράλληλα ενισχύεται η διέγερση της παραγωγής νέου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά την ελαστικότητά του.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Skin Science 3D για λαμπερό δέρμα;

Η θεραπεία του Skin Science 3D μπορεί να εφαρμοστεί σε σημεία όπου θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την θολότητα της επιδερμίδας. Η τεχνική ενδείκνυται για την περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ όπου φανερώνονται οι πρώτες φθορές από το πέρασμα του χρόνου.

Εκτός από λαμπερό δέρμα ποια άλλα οφέλη προσφέρει η θεραπεία;

Η θεραπεία Skin Science 3D εκτός του ότι προσδίδει λάμψη στο δέρμα, προσφέρει και μία σειρά από άλλα πλεονεκτήματα. Αρχικά η θεραπεία, εξαιτίας και της νέας κολλαγονογέννησης που προκαλεί, η επιδερμίδα αναπλάθεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου.

Ακόμα, η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος με αποτέλεσμα να επαναφέρεται η φυσική της ύγρανση και το δέρμα να φαίνεται πιο ελαστικό και νεανικό από ποτέ!

Τέλος, η δυνατότητα εφαρμογής του Skin Science 3D και στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, συμβάλλει στην βελτίωση ή και ελάττωση των μαύρων κύκλων. Με αυτό τον τρόπο το βλέμμα φαίνεται λαμπερό και ακούραστο ενώ όλη η όψη του προσώπου φαίνεται ανανεωμένη.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να αποκτήσω λείο και λαμπερό δέρμα;

Για να παρατηρήσετε ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, η θεραπεία Skin Science 3D απαιτεί την ολοκλήρωση 5 συνεδριών οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα 10 ημερών. Η συνεδρία διαρκεί κατά μέσο όρο 40 λεπτά της ώρας και αποτελεί μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία.

Έτσι, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πάνω απ’ όλα χωρίς πόνο και ενοχλήσεις μπορείτε να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας αποκτώντας λαμπερό δέρμα που σφύζει από υγεία!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα αποκτήσετε λαμπερό δέρμα αλλά και για να προγραμματίσετε τη δική σας συνεδρία, επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό των Medi Cosmetic.

Κλείστε το ραντεβού σας σε κάποιο από τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!