Πώς θα επιτύχω άμεσο αδυνάτισμα;

Πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα με το σωματικό τους βάρος, επιθυμούν μια μέθοδο που θα τους προσφέρει μη επεμβατικά άμεσο αδυνάτισμα. Η απώλεια βάρους, τις περισσότερες φορές αποτελεί μία επίπονη διαδικασία, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική, καθώς δεν έρχονται πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στα Medi Cosmetic, σας έχουμε την λύση με τη νέα, επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδο POTERE 4D που προσφέρει ολική απώλεια βάρους.

Σε ποιους απευθύνεται το άμεσο αδυνάτισμα με τη μέθοδο POTERE 4D;

Η μέθοδος άμεσου αδυνατίσματος απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να χάσουν εύκολα και χωρίς στερήσεις, πολλά κιλά. Τα κιλά αυτά μπορεί να είναι αποτέλεσμα μεταβολικών παθήσεων, όπως η παχυσαρκία, είτε απόκτημα της εγκυμοσύνης για τις γυναίκες.

Άμεσο αδυνάτισμα: Πώς λειτουργεί η μέθοδος POTERE 4D;

Η μέθοδος POTERE 4D στηρίζεται στο συνδυασμό τεσσάρων διαφορετικών δράσεων που λειτουργούν ταυτόχρονα σε μία μόνο μέθοδο. Η τεχνολογία των τεσσάρων δράσεων του POTERE 4D ενσωματώνεται στην ηλεκτρονική κεφαλή και περιλαμβάνει:

  • Μηχανική αναρρόφηση (Vacuum): Ασκείται μηχανική πίεση στα λιποκύτταρα του δέρματος 100.000 φορές ανά δευτερόλεπτο, με συγκεκριμένο ρυθμό, προκαλώντας την διάσπαση και την αποδόμησή τους.
  • Laser (Infrared-IR): Στη συνέχεια, χάρη στις δέσμες soft laser που υπάρχουν μέσα στην κεφαλή, εφαρμόζεται πολυδεσμικό ψυχρό laser χαμηλής ισχύος, το οποίο ενισχύει τη λιπόλυση.
  • Ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF): Οι πλάκες της κεφαλής εφαρμόζουν ραδιοσυχνότητες οι οποίες συμβάλλουν στη σύσφιξη των δεσμών κολλαγόνου του οργανισμού επιτυγχάνοντας σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Έτσι παράλληλα με τη διαδικασία διάλυσης του λιπώδους ιστού, επιτυγχάνουμε και σύσφιξη στο σώμα!
  • Ψυχρό κύμα (Cooling): Τέλος, εφαρμόζεται τοπικά ψύχος στην περιοχή, προκαλώντας την απόλυτη σμίλευση του δέρματος.

Με την μέθοδο POTERE 4D επιτυγχάνουμε άμεσο αδυνάτισμα με μία μόνο μέθοδο, ενώ παλαιότερα για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο ασθενής θα έπρεπε να υποβληθεί σε 3-4 διαφορετικές θεραπείες.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος;

Η μέθοδος POTERE 4D μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του σώματος από όπου ο ασθενής επιθυμεί να απαλλαγεί από τον λιπώδη ιστό. Τέτοια σημεία μπορεί να είναι η κοιλιά, τα μπράτσα, οι γλουτοί, η περιφέρεια ή και ένας συνδυασμός όλων αυτών επιτυγχάνοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για άμεσο αδυνάτισμα;

Για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου απαιτούνται κατά μέσο όρο 8-10 συνεδρίες, 1-2 φορές την εβδομάδα. Φυσικά αυτό μπορεί να διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση και εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος του κάθε ασθενή.

Η κάθε συνεδρία θεραπείας διαρκεί κατά μέσο όρο 20-30 λεπτά. Η μέθοδος POTERE 4D εγγυάται την απώλεια έως και 30 κιλών, αναδιαμορφώνοντας την σιλουέτα του ενδιαφερόμενου γρήγορα και χωρίς κόπο!

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο POTERE 4D για άμεσο αδυνάτισμα;

Η μέθοδος POTERE 4D προσφέρει αποτελεσματική και εγγυημένη μείωση του σωματικού βάρους άμεσα και οικονομικά. Στα Medi Cosmetic, σας δίνεται η δυνατότητα να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, χωρίς να υποβληθείτε σε επίπονα χειρουργεία που αφήνουν σημάδια και ουλές.

Τα θεαματικά αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα ορατά και πείθουν και τους πιο δύσπιστους!

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται η μέθοδος POTERE 4D;

Η εφαρμογή της θεραπείας POTERE 4D δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις ασθενών με:

  • Επιληψία
  • Ιστορικό κακοήθειας
  • Ρευματοειδή αρθρίτιδα
  • Σκλήρυνση κατά πλάκας
  • Μεταλλικά προθέματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να πετύχετε γρήγορο και άμεσο αδυνάτισμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic.

Απαλλαγείτε από το περιττό βάρος και ξαναβρείτε τον εαυτό σας!