Πώς θα πείτε αντίο στο διπλοσάγονο

Η καλύτερη λύση για το διπλοσάγονο, χωρίς χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας.

Η εμφάνισή μας, επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση την ψυχολογία μας. Εννοείται πως η αυτοπεποίθηση πηγάζει πρώτα από εμάς και σχετίζεται σημαντικά με τη δουλειά που έχουμε κάνει με τον εαυτό μας, αλλά όταν είμαστε ευχαριστημένοι με το είδωλό μας στον καθρέφτη, τότε αυτό είναι σίγουρα βοηθητικό. Οπότε είναι απολύτως επιθυμητό, όποιος ή όποια αισθάνεται κάποια ανασφάλεια με το πρόσωπο ή το σώμα του, να μπορεί να επέμβει ώστε να το διορθώσει ή να το βελτιώσει. Άλλωστε με την πάροδο του χρόνου γίνεται κατανοητό πως όλοι επιθυμούμε να δείχνουμε πιο όμορφοι και οι επεμβατικές και μη, θεραπείες ομορφιάς παύουν ν’ αποτελούν ταμπού. Σ’ αυτό φυσικά, έχουν συμβάλει και πολλοί celebrities που μίλησαν ανοιχτά για τις αισθητικές τους επεμβάσεις.

Ένα σημείο το οποίο προβληματίζει αρκετούς άντρες και γυναίκες, είναι το διπλοσάγονο, δηλαδή το πιγούνι με το λίπος, που επηρεάζει την όψη του προσώπου. Η συσσώρευση του λίπους και η χαλάρωση του δέρματος κάτω από τη γνάθο, αλλοιώνει το οβάλ σχήμα του προσώπου. Παρότι το διπλοσάγονο είναι πιο συνηθισμένο σε άτομα με επιπλέον βάρος, δεν παύει να εμφανίζεται και σε αδύνατα άτομα. Μάλιστα το διπλοσάγονο αναγκάζει πολλούς άντρες να αφήσουν, θέλοντας και μη, μούσι για να το καλύψουν. Υπάρχουν όμως καλύτερες και μόνιμες λύσεις, όπως οι θεραπείες που εξαφανίζουν οριστικά το διπλοσάγονο, χαρίζοντας ένα πρόσωπο με γωνίες.

Το THREAD LIFTING είναι η λύση στο διπλοσάγονο

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες, επιλέγουν τα νήματα, ως την καλύτερη λύση σύσφιξης και ανόρθωσης του προσώπου, χωρίς χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας. Η τεχνική THREAD LIFTING, βασίζεται στη χρήση βιοαπορροφήσιμων μικρονημάτων, ώστε να στηρίζουν τους ιστούς ενάντια στη βαρύτητα. Παράλληλα, διεγείρονται οι ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Τα χειρουργικά μικρονήματα εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία στο πρόσωπο, για να επιτύχουμε lifting χωρίς χειρουργείο,
 με αποτέλεσμα που διαρκεί!

Τα νήματα προτιμώνται ως μη επεμβατική θεραπεία σε άτομα μετά την ηλικία των 35 ετών, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν και στο πρόσωπο και στο σώμα. Στόχος είναι να αποκατασταθεί η χαλάρωση του δέρματος που επέρχεται με τα χρόνια και να ανακτηθεί η νεανική όψη του.

Αξίζει να γνωρίζετε, πως υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες νημάτων: τα απλά (PDO) και τα ανορθωτικά (COG). Τα απλά νήματα τοποθετούνται συνήθως σε μεγάλο αριθμό, ως πλέγμα 
και κατά την απορρόφησή τους παράγουν κολλαγόνο συσφίγγοντας και ανανεώνοντας το δέρμα. Τα νήματα PDO και COG είναι στην πραγματικότητα τα χειρουργικά, απορροφήσιμα ράμματα, που όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια στον κλάδο της ιατρικής, ενώ πλέον χρησιμοποιούνται στο μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου και σώματος.

Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται στο ιατρείο και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, αλλά ούτε και γενική αναισθησία.
 Το νήμα τοποθετείται μέσα σε ειδικές λεπτές βελόνες και εισάγεται σε συγκεκριμένη θέση στο δέρμα, σχηματίζοντας ένα πλέγμα κάτω από το δέρμα. Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία, που διαρκεί μόλις 30-40 λεπτά και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Σε περίπτωση που το διπλοσάγονο είναι κάτι που σας απασχολεί, αξίζει να ενημερωθείτε άμεσα για τη μέθοδο THREAD LIFTING. Επικοινωνήστε με το ιατρείο κοσμετολογίας Medi Cosmetic για να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να κλείσετε το ραντεβού σας.