Στόχος: επίπεδη κοιλιά!

Πόσο άμεσα μπορούμε να δούμε αποτελέσματα στην πλέον προβληματική περιοχή της κοιλιάς; Θα πρέπει να δράσουμε στοχευμένα στην περιοχή για να έχουμε άμεσα αποτελέσματα στη μείωση πόντων και τη σύσφιξη!

Τοπικό πάχος
Το λίπος που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή της κοιλιάς, είναι αδύνατο να φύγει μόνο με μία δίαιτα ή με το να ξεκινήσετε σετ κοιλιακών… Απαιτείται μία πολύ στοχευμένη και έντονη αγωγή, για να προλάβουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα πριν την άδεια των διακοπών. Γι’ αυτό, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ειδικοί προτείνουν την Κρυόλυση.
Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο, για εκείνους που θέλουν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος. Να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα! Η μέθοδος συνίσταται στην επιλεκτική εφαρμογή ψυχρού στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο ή μελανιές, αλλά αντιθέτως με ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς!

Σύσφιξη 
Το χαλαρό δέρμα μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, σας εμποδίζει από το να φορέσετε το αγαπημένο σας μαγιό; Αν θέλετε να αποφύγετε το χειρουργικό νυστέρι, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Ραδιοανάπλαση! Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, πραγματοποιούμε ένα μη χειρουργικό lifting σώματος. Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, προκαλούμε σύσφιξη και πλήρη αναδόμηση του δέρματος, ενώ ενισχύουμε την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ουλές, χωρίς πόνο και φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια!