Σύσφιξη σώματος με τη μέθοδο Power Lift

Επιθυμείτε βραζιλιάνικους γλουτούς και δέρμα που αντιστέκεται στη βαρύτητα; Η σύσφιξη σώματος με τη μέθοδο Power Lift αποτελεί μία νέα, επαναστατική πρακτική που ήρθε για να σας χαρίσει το σώμα που ονειρεύεστε!

Οι θεραπείες σύσφιξης σώματος αποκτούν όλο και περισσότερη δημοτικότητα τόσο στο ανδρικό όσο και το γυναικείο κοινό. Η πάροδος του χρόνου, η εγκυμοσύνη και η απότομη απώλεια σωματικού βάρους, μπορεί να είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του.

Πώς πραγματοποιείται η σύσφιξη σώματος με τη μέθοδο Power Lift;

Η σύσφιξη σώματος με τη μέθοδο Power Lift αποτελεί μία αναίμακτη, μη χειρουργική πρακτική κατά την οποία ο ασθενής δεν αισθάνεται καθόλου πόνο. Η σύσφιξη σώματος επιτυγχάνεται με τοπική χρήση υπερήχων στο σημείο όπου υπάρχει πρόβλημα, σε συνδυασμό με ανοδικές κινήσεις που πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic.

Ο ιατρός με τη βοήθεια της τεχνολογίας Deep View, βλέπει με εξαιρετική ακρίβεια τα σημεία όπου χρήζουν σύσφιξης και εφαρμόζει με συγκεκριμένες ανοδικές κινήσεις τους υπέρηχους. Με αυτό τον τρόπο χωρίς καμία δυσφορία ή ενόχληση, η επιδερμίδα σμιλεύεται, ανορθώνεται και επιτυγχάνεται σύσφιξη σώματος σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Ποια είναι η διάρκεια των συνεδριών σύσφιξης σώματος;

Η διάρκεια των συνεδριών κυμαίνεται από 20 έως 60 λεπτά της ώρας, αναλόγως τον βαθμό, την ένταση και την έκταση της χαλάρωσης του δέρματος που υπάρχει.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για τη σύσφιξη σώματος;

Σε κάθε σωματότυπο το μέγεθος του προβλήματος μπορεί να ποικίλει. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα σύσφιξης σώματος με τη μέθοδο Power Lift συνίσταται η πραγματοποίηση 2 συνεδριών σε διάστημα 3 μηνών.

Σε ποια σημεία μπορώ να επιτύχω σύσφιξη σώματος με τη μέθοδο Power Lift;

Η σύσφιξη σώματος μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία που επιθυμεί ο ασθενής. Τέτοια σημεία μπορεί να είναι:

  • το διπλοσάγονο
  • οι γλουτοί
  • το στήθος
  • οι μηροί
  • η κοιλιά

Ακόμα, με τη μέθοδο Power Lift μπορεί να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση του δέρματος και σε δύσκολα σημεία όπως είναι τα γόνατα, τα πλευρά, τα μπράτσα, οι προσαγωγοί ή και το ‘’πόδι της χήνας’’ στην περιοχή του προσώπου.

Έπειτα από συζήτηση και εξέταση του προβλήματός σας, το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις σχετικά με το πώς θα επιτύχετε τη βέλτιστη σύσφιξη σώματος.

Ποια θα είναι τα οφέλη της μεθόδου Power Lift;

Με τη μέθοδο Power Lift μπορείτε σε λίγες μόνο συνεδρίες να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας! Απαλλαγείτε οριστικά από:

  • επιδερμική ή μυική χαλάρωση
  • κυτταρίτιδα
  • πλαδαρότητα
  • τοπικό πάχος

Τα παραπάνω αποτελέσματα γίνονται ακόμη πιο άμεσα ορατά, όταν συνδυάζονται με γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας σύσφιξης σώματος με τη μέθοδο Power Lift;

Το κόστος της θεραπείας σύσφιξης σώματος ορίζεται κατόπιν συνεννόησης καθώς μπορούν να πραγματοποιηθούν οικονομικότερες προσφορές για πακέτα θεραπειών.

Κλείστε εντελώς δωρεάν την πρώτη σας δοκιμαστική συνεδρία σε κάποιο από τα ιατρεία κοσμετολογίας Medi Cosmetic!

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τους ειδικούς των ιατρείων μας. Βρείτε μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.

Ονειρεμένα αποτελέσματα σύσφιξης σώματος με την μέθοδο Power Lift, αποκλειστικά στα Medi Cosmetic!