Τα Medi Cosmetic, χορηγοί στα Καλλιστεία Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young 2019

Τα Medi Cosmetic, με μεγάλη τους χαρά υποδέχθηκαν στα ιατρεία τους τις υποψήφιες κυρίες για τον τίτλο Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young 2019.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ (Star HellasMiss HellasMiss Young), είναι ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2019  στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου. 

Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη. Μάλιστα, πολλές από αυτές έχουν καταφέρει να πάρουν τους κορυφαίους τίτλους, όπως το έκανε και η Σταρ Ελλάς 1996, Ειρήνη Σκλήβα, η οποία στέφθηκε Μις Κόσμος 1996 στην Ινδία.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό των Medi Cosmetic, αφού διέγνωσε τις προσωπικές ανάγκες της κάθε διαγωνιζόμενης, επέλεξε τις κορυφαίες τεχνολογικά θεραπείες προκειμένου να δώσει άμεσες λύσεις σε αισθητικά προβλήματα.

Έτσι, οι πολύ όμορφες υποψήφιες ακολούθησαν πιστά τις υποδείξεις του εξειδικευμένου προσωπικού μας και εκτέλεσαν θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος όπως το Medi Cool (κρυολιπόλυση), το Hot and Cold, το Active Laser καθώς και την Sonolysis 3D.

Τα Medi Cosmetic υπηρετούν την ομορφιά με συνέπεια τα τελευταία 10 Χρόνια και στέκονται αρωγοί σε οποιαδήποτε ενέργεια προάγει την Ελλάδα στο εξωτερικό σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Δείτε την ανανέωση των υποψηφίων στα Medi Cosmetic, πριν από την μεγάλη βραδιά.