Τα νήματα είναι η μη επεμβατική λύση για ανόρθωση!

Ανακαλύψτε πώς η τεχνική των νημάτων μπορεί να προσφέρει ανόρθωση στο πρόσωπο σας χωρίς χειρουργείο.

Η επιθυμία για να διατηρήσουμε ή να αναβαθμίσουμε την εμφάνιση μας είναι κάτι που συχνά μας κατευθύνει προς την αισθητική ιατρική. Ωστόσο, ο φόβος των χειρουργικών επεμβάσεων μπορεί να είναι εμπόδιο για πολλούς. Παρόλα αυτά, η τεχνική των νημάτων έρχεται να προσφέρει μια εναλλακτική λύση για ανόρθωση χωρίς την ανάγκη για χειρουργείο. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε την τεχνική των νημάτων, τα οφέλη της, και πώς μπορεί να αποτελέσει μια ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή για όσες αναζητούν ανόρθωση χωρίς χειρουργείο.

 

Ο φόβος του χειρουργείου για την καλύτερη εικόνα

Οι γυναίκες μπορεί να φοβούνται το χειρουργείο αισθητικής για πολλούς λόγους. Αρχικά, ο φόβος  του πόνου κατά τη διάρκεια της επέμβασης και της ανάρρωσης μπορεί να προκαλέσει άγχος και ανησυχία. Επίσης, πολλές γυναίκες φοβούνται μήπως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμεναν ή ότι μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές. Πολλές φορές, οι γυναίκες συνδέουν την εικόνα τους με την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση τους, οπότε η σκέψη της αλλαγής μπορεί να είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Τέλος, οι χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής έχουν μεγαλύτερο κόστος από τις θεραπείες αισθητικής.

Στο σημείο αυτό αξίζει να υπογραμμίσουμε πως αυτά που φοβούνται οι περισσότερες γυναίκες ενδέχεται να διαφέρουν και έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα τους, τις εμπειρίες τους και φυσικά τις προσδοκίες τους.

Τα νήματα είναι η απόλυτη λύση άμεσης σύσφιξης και ανόρθωσης του προσώπου και του λαιμού, για άνδρες και γυναίκες, χωρίς χειρουργείο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Πώς λειτουργεί όμως; Βασίζεται στη χρήση των βιοαπορροφήσιμων μικρονημάτων που στηρίζουν τους ιστούς ενάντια στη βαρύτητα και διεγείρουν τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Με απλά λόγια, επιτυγχάνεται lifting χωρίς χειρουργείο αλλά με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Γνωρίζατε πως υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες νημάτων; Τα απλά (PDO), που τοποθετούνται σε μεγάλο αριθμό δημιουργώντας ένα πλέγμα και τα ανορθωτικά (COG), που φέρουν ολόγυρά τους ειδικά «αγκιστράκια», ώστε να γαντζώνουν στον υποδόριο ιστό και να επιτυγχάνουν μια απόλυτα φυσική και διακριτική ανόρθωση του προσώπου.

Πως εισάγονται τα νήματα στο πρόσωπο; Τα νήματα εισάγονται με τη βοή  θεια μιας ατραυματικής βελόνας σε συγκεκριμένα σημεία, είτε οριζόντια είτε κάθετα. Κατά την απορρόφηση τους, παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ γύρω από αυτό με αποτέλεσμα ένα ενέσιμο lifting για αναζωογόνηση και ανόρθωση χωρίς χειρουργείο.

Τα οφέλη της ανόρθωσης με νήματα χωρίς χειρουργείο

Για ποιους ανθρώπους μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη η ανόρθωση με νήματα; Η καινοτόμος τεχνική προορίζεται για ανθρώπους με επιφανειακή χαλάρωση, κακή ποιότητα δέρματος και ειδικά σε περιόδους μετά από την εγκυμοσύνη ή από απότομο αδυνάτισμα.

Σε γενικές γραμμές, κατάλληλος υποψήφιος θεωρείται ο καθένας μετά τα 35 έτη, άτομο με χαλάρωση ή απώλεια όγκου, με αλλοιώσεις των χαρακτηριστικών του προσώπου, με φωτογηρασμένο δέρμα και χαλάρωση, με δέρμα που σπάει εύκολα κ.α.

Η θεραπεία με νήματα μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα νήματα αποτελούν εξαιρετική λύση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στο κατώτερο μέρος του προσώπου, στο «οβάλ», καθώς και στο λαιμό. Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία που πραγματοποιείται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία, διαρκεί 30 με 40 λεπτά και έχει άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί 18 έως 24 μήνες.