YouWeekly: Τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι! Δοκίμασε τη θεραπεία των Medi Cosmetic που σου ταιριάζει εντελώς δωρεάν!

Μία δωρεάν δοκιμή σε περιμένει για να δεις άμεσα αποτελέσματα.

Μπορεί να άφησες πίσω σου την πασχαλινή περίοδο και να επανήλθες στους ρυθμούς της απαιτητικής σου καθημερινότητας, όμως κάτι το τζιν σου που δεν λέει να κουμπώσει και κάτι τα παραπανίσια κιλά που πήρες και δεν λένε να φύγουν με τίποτα, σου λένε με τον τρόπο τους ότι πρέπει να κάνεις κάτι γι’αυτό!

Και εάν πάλι σε καταβάλλει το άγχος ότι το καλοκαίρι είναι μόλις δυο μήνες μακριά σου, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις γιατί έχεις ακόμη το χρόνο να αποκτήσεις ένα σμιλεμένο κορμί, χωρίς ατέλειες, για να φορέσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση το αγαπημένο σου μπικίνι! Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι εξελιγμένες, μη-επεμβατικές θεραπείες σώματος, που θα βρεις στο πλούσιο μενού υπηρεσιών των επιστημονικών κέντρων αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmeticτα οποία σε συνεργασία με το youweekly.gr σου δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσεις τη θεραπεία της επιλογής σου εντελώς δωρεάν!

Βρες τη θεραπεία που σου ταιριάζει

Στα επιστημονικά κέντρα αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic θα βρεις μια πληθώρα υπηρεσίων για σώμα χωρίς ψεγάδι, που αξιοποιούν τις πιο hi-tech τεχνολογίες προκειμένου να σου χαρίσουν άμεσα αψεγάδιαστες αναλογίες. Ανάμεσα σε αυτές, εμείς ξεχωρίσαμε τις εξής:

  • Την πρωτοποριακή μέθοδο, Potere 4DΠρόκειται για μια καινοτόμο τεχνική, που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 δράσεις για σφιγηλό σώμα και σημαντική απώλεια βάρους, που μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 30 κιλά! Συγκεκριμένα, το Potere 4D αξιοποιεί 4 τεχνολογίες: τη multipulse (μηχανική αναρρόφηση), το ψυχρό laser (Infrared-IR), τις ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF) και την κρυοθεραπεία (Cooling) για εύκολο, γρήγορο και οικονομικό αδυνάτισμα!
  • Τη μη-επεμβατική λιποδιάλυση, Lipo Cible. Είναι μια πρωτοποριακή τεχνική που στοχεύει στο επίμονο συσσωρευμένο λίπος με στόχο να το εξαφανίσει. Το Lipo Cible διαθέτει διπλή γεννήτρια εκπομπής υπερήχων, που προκαλεί τη λιποκαταστροφή. Με αυτόν τον τρόπο και καταστρέφεται το λίπος και το σώμα σου σμιλεύεται.
  • Την καινοτόμο μέθοδο Magna ShapeΜια μη-επεμβατική θεραπεία που προσφέρει άμεσα 2 σε 1 αποτελέσματα λιπόλυσης και γράμμωσης από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η συγκεκριμένη θεραπεία αξιοποιεί την τεχνολογία Electro Muscular Stimulation, που προκαλεί μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση – ακριβώς όπως συμβαίνει με τη φυσιολογική άσκηση – με αποτέλεσμα να δημιουργεί τέλεια γράμμωση, ενώ παράλληλα καίει το λίπος.
  • Tη θεραπεία Hot & ColdΈνα μοναδικό treatment, που λειτουργεί με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους προσφέροντας τη δυνατότητα να χάσεις πολλά κιλά στοχεύοντας παράλληλα στις προβληματικές περιοχές ταυτόχρονα και μάλιστα εντελώς ανώδυνα!
  • Τη δραστική και αναίμακτη λύση που ακούει στο όνομα Sonolysis 3DΕίναι μια μέθοδος που αξιοποιεί τη δύναμη των υπερήχων για να δράσει ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά προσφέροντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα απώλειας τοπικού λίπους!