Τέλος στις ραγάδες και τις ουλές!

Οι ραγάδες, οι ουλές που δημιουργούνται από οποιαδήποτε αιτία, ακόμα και τα ενοχλητικά σημάδια από την ακμή, σήμερα μπορούν να αντιμετωπισθούν με την σύγχρονη Ιατρική Κοσμετολογία, που θέλει τον οργανισμό μας να λύνει μόνος του τα αισθητικά προβλήματα, αναίμακτα και χωρίς πόνο.

Μία μέθοδος νέας γενιάς, το Scarlet EXP έχει την ιδιότητα να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, χωρίς να επεμβαίνει καμιά ξένη ουσία στον οργανισμό μας, στέλνοντας ισχυρά ενεργειακά κύματα με τη χρυσή κεφαλή που διαθέτει! Με την θερμική ενέργεια λοιπόν που παράγεται, αναγκάζεται ο οργανισμός να δημιουργήσει πολύτιμα συστατικά, όπως κολλαγόνο και ελαστίνη, ώστε να επουλώσει τη ραγάδα ή την ουλή!

Η δύναμη του χρυσού

Το ότι το Scarlet Exp διαθέτει χρυσή κεφαλή, δεν γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού!
Ο χρυσός διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες, οι οποίες καθιστούν αυτή τη θεραπεία μοναδική. Καταρχάς, λόγω της αγωγιμότητας του χρυσού, η μέθοδος καταφέρνει να φτάσει σε αρκετά μεγάλο βάθος, χωρίς να επηρεάσει την επιδερμίδα. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν αρκετές αλλεργίες στα κοσμήματα, δεν επηρεάζονται από τα χρυσά κοσμήματα! Έτσι, ο χρυσός είναι η καλύτερη υποαλλεργική επιλογή και για την ιατρική αισθητική.

ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ
Οι ραγάδες, μας δημιουργούν αρκετά προβλήματα αισθητικά που καταλήγουν να είναι και ψυχολογικά. Μία γυναίκα με έντονες ραγάδες στο στήθος ή τους γλουτούς δυσκολεύεται αρκετά στο ντύσιμό της, ενώ όταν έχουν προκύψει μετά από εγκυμοσύνη, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο… Ένας άνδρας που έχει χάσει απότομα βάρος ή μετά το γυμναστήριο, μπορεί επίσης να αποκτήσει ραγάδες, με αποτέλεσμα να χάσει την αυτοπεποίθησή του. Με το Scarlet EXP όμως αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία. Οι κόκκινες ραγάδες εξαφανίζονται, αλλά και οι άσπρες ακόμα, ανάλογα βέβαια με την παλαιότητά τους μπορούν να εξαλειφθούν. Το Scarlet EXP διασπά τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τις ραγάδες και έτσι έρχονται στην επιφάνεια του δέρματος τα υγιή κύτταρα και δημιουργείται ανάπλαση από τον ίδιο τον οργανισμό που χρησιμοποιεί το κολλαγόνο του και την ελαστίνη. Με άλλα λόγια, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, οι ραγάδες γεμίζουν από μέσα προς τα έξω!

ΟΙ ΟΥΛΕΣ
Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζεται η οποιαδήποτε ουλή στο σώμα μας και στο πρόσωπό μας, είτε είναι μετεγχειρητική είτε είναι από καισαρική τομή. Επίσης, με μεγάλη επιτυχία εξαλείφονται οι ουλές από την ακμή στο πρόσωπο ενώ συγχρόνως αποκαθίσταται η ελαστικότητα και η νεανική του όψη.

Αν λοιπόν έχετε δοκιμάσει τα πάντα, αν οι κρέμες και τα γιατροσόφια δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μην απογοητεύεστε! Το Scarlet EXP μπορεί να δώσει τη θεαματική λύση που αναζητάτε.