Θεαματική σύσφιξη σε χρόνο μηδέν

Η χαλάρωση του σώματος, είναι δυστυχώς αναπόφευκτη. Είτε από την πάροδο του χρόνου, που η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης μειώνεται, είτε λόγω απώλειας κιλών και εγκυμοσύνης, τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης στο σώμα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, πολύ πιο νωρίς από ό,τι νομίζαμε…

Μία είναι η λύση για όλους εκείνους που έχουν παρουσιάσει χαλάρωση σε κάποια σημεία του δέρματός τους και που έχουν ανάγκη από σύσφιξη. Χωρίς όμως να πρέπει οπωσδήποτε να ξαπλώσουν στο χειρουργικό κρεβάτι, με ό,τι σημαίνει αυτό, σε χρόνο και σε χρήμα…

Ακούει στο όνομα POWER LIFT!

Αντίο χειρουργείο!
Μέχρι σήμερα, είναι γεγονός ότι το χειρουργείο ήταν μονόδρομος για τη γυναίκα ή τον άνδρα που ήθελε να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση σε κάποιο σημείο του σώματός του. Το προγούλι, τα μπράτσα, οι γλουτοί, η κοιλιά είναι τα πρώτα σημεία ενδιαφέροντος. Είναι και τα πρώτα που “βάλλονται” με το πέρασμα του χρόνου. Για πάρα πολλά χρόνια το θέμα της χαλάρωσης ήταν απλησίαστο, ακριβώς επειδή το νυστέρι ήταν η μόνη λύση. Σήμερα όμως, η σύγχρονη επιστήμη με τη βοήθεια των υπερήχων, καταφέρνουν να μας προσφέρουν την πολυπόθητη σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

Ας το κάνουμε όμως πιο συγκεκριμένο…
Το POWER LIFT, όπως φανερώνει το όνομά του, κάνει θεαματική σύσφιξη προσώπου και σώματος. Η θεραπεία αυτή δεν είναι χειρουργική και δεν προκαλεί πόνο κατά την εφαρμογή της, ενώ είναι πολύ ισχυρή. Δρα με απόλυτη ακρίβεια σε πολλά επίπεδα του δέρματος, και έτσι καταφέρνει να “χτίζει” ένα θαυμάσιο φυσικό αποτέλεσμα.
Χάρη στην τεχνολογία Deep View, ο γιατρός που χειρίζεται το μηχάνημα, βλέπει με τεράστια ακρίβεια σε ποια σημεία πρέπει να δουλέψει με τους υπέρηχους. Έτσι, η ενέργεια δεν πάει ούτε στο ελάχιστο χαμένη, με αποτέλεσμα να στοχεύουμε στα κατάλληλα σημεία και να πραγματοποιούμε εντυπωσιακή νεοκολαγένεση. Περισσότερο κολλαγόνο στα προβληματικά σημεία, σημαίνει περισσότερο τέντωμα του δέρματος και άρα πιο σφιχτό κορμί!

Με πολύ λίγες συνεδρίες λοιπόν, το POWER LIFT καταφέρνει να πετύχει τη σύσφιξη που χρειάζονται τα σημεία που έχει εκ των προτέρων σχεδιάσει ο γιατρός, για να εφαρμόσει την θεραπεία. Χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι, αλλά με την επιτομή της τεχνολογίας του σήμερα!