Θεραπεία πανάδων: Απαλλαχθείτε από τα ανεπιθύμητα σημάδια στο πρόσωπό σας!

Το καλοκαίρι και γενικότερα η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, συμβάλλουν στη δημιουργία δυσχρωμιών, κηλίδων και πανάδων στην επιφάνεια του δέρματος. Τα Medi Cosmetic πρωτοπορούν προσφέροντας την μοναδική θεραπεία Fraxmed για την αντιμετώπιση πανάδων, δυσχρωμιών και στιγμάτων του προσώπου.

Πού οφείλονται οι πανάδες;

Η δημιουργία πανάδων στο πρόσωπο σχετίζεται με τη φυσιολογική γήρανση της επιδερμίδας, με γενετικούς και κληρονομικούς παράγοντες αλλά και με την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, σε αρκετές περιπτώσεις εξαιτίας των ορμονικών διακυμάνσεων, δεν αποκλείεται η εμφάνιση πανάδων και δυσχρωμιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εάν αναζητάτε μία αποτελεσματική θεραπεία ενάντια στις πανάδες, τα Medi Cosmetic είναι ο απόλυτος προορισμός! Το Fraxmed προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων Laser για την θεραπεία πανάδων και άλλων σημαδιών στο πρόσωπο, άμεσα και χωρίς πόνο!

Θεραπεία πανάδων με τη μέθοδο Fraxmed

Η μέθοδος του Fraxmed αποτελεί την αποτελεσματικότερη θεραπεία πανάδων, κηλίδων και δυσχρωμιών που προσφέρουν τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic. Η δράση του βασίζεται στην χρήση μικροκλασματικού Laser CO2 τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο αναπλάθει την επιδερμίδα σε βάθος.

Πιο συγκεκριμένα το μικροκλασματικό Laser στοχεύει επιλεκτικά τους ιστούς της, προκαλώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης χωρίς όμως να τραυματίσει την επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Παράλληλα, εξαλείφονται οι πανάδες και οι ατέλειες του δέρματος, ενώ η θεραπεία μπορεί να μειώσει αισθητά και τα σημάδια ακμής.

Θεραπεία πανάδων Fraxmed: Πότε ενδείκνυται;

Η θεραπεία πανάδων και δερματικών δυσχρωμιών ενδείκνυται για την αντιμετώπιση ασθενών με:

  • πανάδες
  • κηλίδες
  • μέλασμα (συνήθως απόκτημα μίας εγκυμοσύνης)
  • θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα
  • λεπτές ρυτίδες και σημάδια γήρανσης

Η θεραπεία πανάδων και δυσχρωμιών με την μέθοδο του Fraxmed αποτελεί το πιο δυνατό όπλο των υπηρεσιών αισθητικής δερματολογίας των Medi Cosmetic. Απαλλαγείτε οριστικά από τα ανεπιθύμητα σημάδια του προσώπου σας, εντελώς ανώδυνα και μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η συνεδρία θεραπείας πανάδων και δυσχρωμιών έχει διάρκεια κατά μέσο όρο 30 – 45 λεπτά της ώρας. Για την επίτευξη των βέλτιστων δυνατών αποτελεσμάτων, προτείνεται η πραγματοποίηση 3 – 5 συνεδριών. Το καταρτισμένο προσωπικό των Medi Cosmetic θα σας ενημερώσει πλήρως σχετικά με τη διαδικασία της θεραπείας αλλά και τη συχνότητα των συνεδριών.

Πόσο κοστίζει η θεραπεία Fraxmed για την αντιμετώπιση πανάδων;

Το κόστος της θεραπείας Fraxmed, καθορίζεται έπειτα από επίσκεψη του ενδιαφερόμενου σε κάποιο από τα Ιατρεία Κοσμετολογίας. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό των Medi Cosmetic, κατά την επίσκεψή σας θα αξιολογήσει την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Στην συνέχεια θα σας προτείνει την καταλληλότερη θεραπεία πανάδων και δυσχρωμιών, με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Η θεραπεία πανάδων Fraxmed, δύναται να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες προσώπου για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε με τα Medi Cosmetic και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το κόστος της θεραπείας πανάδων Fraxmed.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού σε κάποιο από τα Ιατρεία Κοσμετολογίας μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!