Θεραπεία της τελευταίας στιγμής

Υπάρχει μια θεραπεία που ονομάζεται “της τελευταίας στιγμής”, είναι η Body Fit και αφορά στη μείωση του τοπικού πάχους, την κυτταρίτιδα, την τόνωση του δέρματος, τη λιποδιάλυση και την σύσφιξη του σώματος ταυτόχρονα! Και θα σκεφτεί κανείς “Μα τι είδους θεραπεία μπορεί να τα κάνει όλα αυτά μαζί;”. Η Body Fit είναι η απόλυτα δραστική θεραπεία που μπορούμε να κάνουμε λίγο πριν φύγουμε για διακοπές!

Πώς λειτουργεί;
Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που έχει 5 βασικές δράσεις, που απαιτούνται προκειμένου να αποκτήσουμε ένα τέλειο σώμα σε χρόνο μηδέν! Μέσα σε 15 λεπτά που διαρκεί η κάθε συνεδρία έχουμε 5 αποτελέσματα που σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 ξεχωριστές θεραπείες για να τα πετύχουμε. Η θεραπεία αυτή πραγματοποιείται με την προετοιμασία ενός πολύ δυνατού κοκτέιλ, το οποίο εισχωρεί διαδερμικά στο σώμα. Τα βασικά συστατικά της πολύτιμης αυτής συνταγής είναι κυρίως η καφεΐνη, η καρυτίνη, η αγκινάρα και άλλα στοιχεία που βοηθούν στην άμεση και στοχευμένη λιπόλυση!

Αγκινάρα, η θαυματουργή
Ίσως κάποια από τα παραπάνω συστατικά να σας είναι γνωστά, η αγκινάρα όμως προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση σε πολλούς! Το εκχύλισμα αγκινάρας, δρα ενάντια στο λίπος και τις τοξίνες, ενώ βοηθά και σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών που εκτός των άλλων, προκαλεί και τη γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Έτσι, τονώνεται η μικροκυκλοφορία της περιοχής, γεγονός που μας βοηθά να πούμε αντίο στην κυτταρίτιδα!

Δε μένουμε όμως μόνο εκεί! Ο “πρωταγωνιστής” της συνταγής, το υαλουρονικό, βοηθά στην άμεση σύσφιξη και τελειοποίηση της υφής του δέρματος.

Αν λοιπόν σκέφτεστε, τι μπορούμε να κάνουμε τώρα πια που καλοκαίριασε για τα καλά… κάνετε λάθος! Χρειάζονται μόνο λίγες ημέρες με το Body Fit προκειμένου να φύγετε για διακοπές με νέο σώμα!