Τρισδιάστατη αντιμετώπιση του αδυνατίσματος

Ποιος είπε ότι το 3D είναι μόνο για το cinema; Τώρα, το αδυνάτισμα μπορεί να αντιμετωπιστεί πλέον συνολικά και μάλιστα τρισδιάστατα! Γνωρίστε τη Σονόλυση 3D. Δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας; Θέλετε άμεσα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και χωρίς κόπο; Ψάχνετε μία μη επεμβατική μέθοδο, που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα το ολικό και το τοπικό αδυνάτισμα; Μην ψάχνετε άλλο! Ήρθε στην Ελλάδα η Σονόλυση 3D.

Πρόκειται για μία μέθοδο, που έχει διπλή δράση. Εφαρμόζεται στοχευμένα σε περιοχές που έχουν σωρευμένο λίπος, όπως γλουτούς, κοιλιά κ.α. ενώ μπορεί ταυτόχρονα να καλύψει ακόμα και μεγαλύτερες περιοχές για να αντιμετωπίσει το ολικό πάχος! Η Σονόλυση 3D χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων, για να δράσει ακριβώς επάνω στα λιποκύτταρα και να αυξήσει τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης. Έτσι, δημιουργούνται ισχυρά μηχανικά κύματα με στόχο να προκαλέσουμε τη λύση του λιπώδους ιστού, ώστε να επιτραπεί στο εγκλωβισμένο λίπος να απελευθερωθεί από τον οργανισμό.

Σε κάθε συνεδρία με Σονόλυση 3D, τα αποτελέσματα είναι ολοένα και πιο εμφανή. Η ισχύς και η αποτελεσματικότητα της μεθόδου, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη, ενώ τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, μιας και όσα λιποκύτταρα διασπάσουμε δεν μπορούν να αναγεννηθούν, με κίνδυνο να επανέλθει το λίπος στις περιοχές που έχουμε πραγματοποιήσει τις εφαρμογές. Και το καλύτερο;

Εκτός από το τοπικό και ολικό πάχος, η Σονόλυση 3D έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Χωρίς βελόνες, χωρίς ουσίες που εγχέονται στον οργανισμό, η Σονόλυση 3D κάνει το «θαύμα» της, χαρίζοντας λείο δέρμα, αποκαθιστώντας πλήρως την όψη της επιδερμίδας. Άλλωστε, με τη Σονόλυση 3D διεγείρουμε τους ινοβλάστες, που παράγουν ελαστίνη και κολλαγόνο, ώστε να έχουμε μία ελαστική και νεανική επιδερμίδα.

Αν ο στόχος σας φέτος, είναι να φορέσετε το μαγιό σας και να αναδείξετε το νέο σας σώμα, τότε η Σονόλυση 3D είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Πόσο μάλλον, όταν μπορείτε να πετύχετε τον στόχο εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά!