Χειμώνας: Η καλύτερη εποχή για δερματολογικό καθαρισμό

Γιατί οι ειδικοί προτείνουν τον χειμώνα για το δερματολογικό καθαρισμό σας.

Η υγεία της επιδερμίδας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το δερματολογικό καθαρισμό, ο οποίος της χαρίζει ξανά τη λάμψη και τη φρεσκάδα που έχει ανάγκη. Όπως θα αναλύσουμε και παρακάτω, τα πλεονεκτήματα που εντοπίζονται στον δερματολογικό καθαρισμό, είναι ποικίλα και τον καθιστούν απαραίτητο τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άντρες. Με απλά λόγια, η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι χρήσιμη για την επιδερμίδα, αλλά δεν αρκεί καθώς δεν φτάνει σε βάθος όπως ο δερματολογικός καθαρισμός.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα οφέλη του δερματολογικού καθαρισμού, τις χρήσιμες συμβουλές των ειδικών και τους λόγους για τους οποίους ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Τα πλεονεκτήματα του δερματολογικού καθαρισμού

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου επιτυγχάνει:

  • Τη μείωση των μαύρων στιγμάτων
  • Την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
  • Την αντιμετώπιση της ακμής
  • Τη λείανση & λάμψη της επιδερμίδας
  • Την αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης
  • Την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης
  • Την καλύτερη εφαρμογή του μακιγιάζ

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για τον δερματολογικό καθαρισμό προσώπου

Μετά το δερματολογικό καθαρισμό, το δέρμα είναι ελαφρώς ερεθισμένο με αποτέλεσμα να συνίσταται η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο. Αυτός είναι ο λόγος, που οι ειδικοί επιλέγουν τον χειμώνα ως την καλύτερη εποχή για δερματολογικό καθαρισμό, όπου η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη. Ωστόσο, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι πολύ πιθανό ο γιατρός να σας ζητήσει να φοράτε αντιηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας.

Η καλύτερη θεραπεία για δερματολογικό καθαρισμό

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι, είναι η καλύτερη θεραπεία δερματολογικού καθαρισμού για το διάστημα πριν τις γιορτές, ώστε να εμφανιστείτε στο ρεβεγιόν πιο λαμπερή από ποτέ, με νεανική όψη και φρέσκια επιδερμίδα.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι, είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser διαμάντια, αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, με συνέπεια τη λείανσή του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι η ιδανική και η πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι, είναι μια μοναδική και ανώδυνη μέθοδος που αντιμετωπίζει προβλήματα του δέρματος όπως η αφυδάτωση, η ακμή, οι δυσχρωμίες, οι πανάδες ενώ αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τα σημάδια γήρανσης.

Η μοναδικότητα της δερμοαπόξεσης με διαμάντι, οφείλεται στο γεγονός της χρήσης διαμαντένιων κεφαλών. Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή γλιστρά στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα, δίνοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Η νέα χρονιά, θα σας βρει ανανεωμένη με νεανική όψη και λαμπερή επιδερμίδα που αποπνέει φως και ζωντάνια.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας των ιατρείων κοσμετολογίας για να λάβετε όλες τις πληροφορίες που επιθυμείτε σχετικά με τον δερματολογικό καθαρισμό.